Square Apartments … Το νέο συγκρότημα πολυτελών ενοικιαζόμενων κατοικιών AIRBNB στα Τρίκαλα

Square Apartments… Ένα νέο συγκρότημα πολυτελών ενοικιαζόμενων κατοικιών RBNB ξεκίνησε τη λειτουργία του στα Τρίκαλα.

Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να απολαύσουν μια πολυτελή κι άνετη διαμονή, τώρα έχουν μια εξαιρετική επιλογή μια ανάσα από το κέντρο της πόλης.

Η μοντέρνα και μινιμαλιστική ατμόσφαιρα, οι άνετοι και φωτεινοί χώροι σε συνδυασμό με ένα όμορφο περιβάλλον αποτελούν εγγύηση. Από τη στιγμή που οι επισκέπτες αφήνουν τις αποσκευές τους, θα απολαύσουν τον πολυτελή χώρο τους με όλες τις ανέσεις που μπορούν να φανταστούν.

Προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες των επισκεπτών, το συγκρότημα προσφέρει μια πληθώρα παροχών. Όλες οι κατοικίες είναι πλήρως επιπλωμένες και εξοπλισμένες με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Συνολικά το συγκρότημα περιλαμβάνει 4 δίχωρα διαμερίσματα και μία γκαρσονιέρα στα οποία μπορούν να φιλοξενηθούν ζευγάρια, οικογένειες ή και μεγαλύτερες παρέες.

Στα συν του είναι και το δωρεάν πάρκινγκ, ενώ διαθέτει κι ασανσέρ προκειμένου να διευκολύνονται οι φιλοξενούμενοί του.

Στόχος των ιδιοκτητών είναι να παρέχουν στους φιλοξενούμενούς τους μια άνετη διαμονή που θα τους κάνει να νιώσουν σαν στο σπίτι τους και να απολαύσουν την επίσκεψη στην πόλη των Τρικάλων.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συγκροτήματος είναι ο πανέμορφος περιβάλλοντας χώρος με έναν καταπράσινο κήπο με δέντρα και λουλούδια, ιδανικό για να απολαύσει κάποιος το πρωινό ή να χαλαρώσει με ένα ποτήρι κρασί το βράδυ όταν το επιτρέπει ο καιρός.

Οι κατοικίες βρίσκονται σε ένα ήσυχο σημείο της πόλης που απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να εξερευνήσουν ελεύθερα το κέντρο της πόλης, τα καφέ και τις ταβέρνες της περιοχής.

Μάλιστα, το συγκρότημα προσφέρει εύκολη πρόσβαση και οι επισκέπτες έχουν αμέτρητες δυνατότητες για να ανακαλύψουν τα τουριστικά αξιοθέατα  και την απίστευτη φυσική ομορφιά της περιοχής. Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν τον Μύλο των Ξωτικών (από τέλος Νοεμβρίου μέχρι κι αρχές Ιανουαρίου που λειτουργεί το θεματικό πάρκο), τον πασίγνωστο πεζόδρομο της Ασκληπιού με τα πολλά καφέ, τα περίφημα Μανάβικα με τις αμέτρητες ταβέρνες, το Βυζαντινό Κάστρο, τον παραδοσιακό οικισμό του Βαρουσίου, το Μουσείο Τσιτσάνη, κι ακόμη και να εκδράμουν στα Μετέωρα, στην Παλαιοκαρυά, με τους υπέροχους καταρράκτες, στην Ελάτη, στο Περτούλι, στον Ασπροπόταμο και τον υπόλοιπο ορεινό όγκο του Νομού Τρικάλων, στη Λίμνη Πλαστήρα και στο Μέτσοβο

Το συγκρότημα πολυτελών ενοικιαζόμενων κατοικιών RBNB Square Apartments, στα Τρίκαλα προσφέρει μια εξαίσια επιλογή για όσους αναζητούν μια άνετη και πολυτελή διαμονή. Με τις πρόσθετες ανέσεις, το όμορφο περιβάλλον και την εύκολη πρόσβαση σε τουριστικά αξιοθέατα, είναι η τέλεια επιλογή για επισκέπτες που επιθυμούν να ανακαλύψουν τα Τρίκαλα και τη γύρω περιοχή. Αν είστε λάτρης του πολυτέλειας και της φιλοξενίας, το Square Apartments… είναι ο τέλειος προορισμός για εσάς!

Κουμουνδούρου 31, Τρίκαλα

Για διαθεσιμότητα και τιμή καλέστε το τηλ. 6972727002.

Kάντε τις κρατήσεις σας εδώ.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 1

Δυο δωματια , ενα διπλο κρεβατι, δυο μονα κρεβατια, σαλονι με καναπε κρεβατι , κουζινα , μπανιο ,TV επιπεδης οθονης 43″.