Σουφλέ Κολοκυθιού

Σουφλέ Κολοκυθιού

Υλικά:
4 κολοκυθάκια μέτρια
5 αυγά
1 ποτήρι νερού καλαμποκέλαιο
2 ποτήρια αλεύρι γ.ο.χ.
1 μπέικιν
250 γρ. φέτα
200 γρ. κασέρι γκούντα
1 κρεμμύδι ξερό
δυόσμο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Έτριψα τα κολοκυθάκια με τον τρίφτη στο σουρωτήρι και τα πάτησα με τα χέρια να φύγουν τα υγρά. Στη συνέχεια χτύπησα τα αυγά με το σύρμα χειρός πρόσθεσα το αλάτι, το πιπέρι, το λάδι, τα κολοκύθακια, το κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη, το δυόσμο, τα τυριά και τέλος το αλεύρι μαζί με το μπέικιν .  Ανακάτεψα καλα να ενσωματωθεί το μείγμα, το έβαλα σε ταψάκι 30 εκατοστά και έψησα σε προ θερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στην αντίσταση για 30 λεπτά.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Κατερίνα Μαδίκα.