3/4 φλυτζ.τσαγ.ηλιέλαιο
1 1/2 φλυτζ.τσαγ.ζάχαρη
2 φλυτζ.τσαγ.κρύο νερό
3 1/2 φλυτζ.τσαγ.αλευρι γ.ο.χ.
2 κουτ.σούπ.ξύδι
5 κουτ.σούπ. κακάο
μια πρέζα αλάτι
2 βανίλιες
2 κουτ.γλυκ.σόδα
Εγώ, επειδή έβαλα το μείγμα σε πολύ μικρά φορμάκια σιλικόνης (κανονικά, είναι για σοκολατάκια), τα έψησα μόνο 7-8 λεπτά. Γέμισα την εσοχή με λιωμένη λευκή σοκολάτα και τα γαρνίρισα με λιωμένη κουβερτούρα με ελάχιστο ηλιέλαιο μέσα.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Ν. Κίτσου.