Σοκολατένια απόλαυση

Υλικά:

μία κόκκινη φαρίνα που φουσκώνει μόνη της (αν βρείς με γευση πορτοκάλι ακόμα καλύτερα).
ένα βιταμ σε μπολάκι
ενα γιαούρτι προβειο
δύο κούπες του τσαγιού ζάχαρη
πέντε αυγά
τρεις βανίλιες
το χυμό από μισό πορτοκάλι
το ξύσμα από ολόκληρο το πορτοκάλι
Υλικά για το γλάσο
 125γρ.  βούτυρο
 5 κ.σ κακάο
1 αυγό
5 κ.σ. άχνη ζάχαρη
2 κ.σ. γάλα
Εκτέλεση για γλάσο 
Ανακατεύω το κακάο,άχνη,βανίλια,αυγό,γάλα με ένα σύρμα τα αφήνω στην άκρη.Λιώνω το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και  προσθέτω το μείγμα με το κακάο και  ανακατεύω.Κατεβάζω από τη φωτιά ανακατεύω για 2-3 λεπτά και αφήνω να κρυώσει

Εκτέλεση :
Αλείφουμε την φόρμα με λίγο βιταμ, χτυπαμε το βιταμ (σε θερμοκρασία δωματίου) με την ζάχαρη , ρίχνουμε τα αβγα , το γιαουρτι, το κοσκινισμένο αλεύρι και τις βανίλιες το ξύσμα και τον χυμο πορτοκάλι και χτυπάμε ελάχιστα. Τοποθετούμε σε ότι φόρμα θέλουμε. Ψήνουμε στον αέρα για 45-50 λεπτα.
Όταν κρυώσει το κεικ μας περιχύνουμε με το γλάσο.
Στολίζουμε με διακοσμητίκα που έχουμε, συμβουλευτείτε και τις φωτογραφίες.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Αγγελική Μαργαρίτη.