Σοκολατάκια βραχάκια

Σοκολατακια βραχάκια…

Υλικά:

200 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμενα

3 κουβερτούρες Παυλίδης

2 κ. σ. ηλιέλαιο

Εκτέλεση:

Έλιωσα τις κουβερτούρες σε μπεν μαρί μαζί με το ηλιέλαιο, πρόσθεσα τα αμύγδαλα ανακάτεψα καλά, άφησα το μείγμα15 λεπτά να παγώσει, με κουτάλι τοποθέτησα σε λαδόκολλα, τα έβαλα στο ψυγείο να παγώσουν, και τέλος τύλιξα με αλουμινόχαρτο.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Κατερίνα Μαδίκα.