Σοκολατάκια ινδοκαρυδου με επικάλυψη σοκολάτας και γέμιση καραμέλας…
Υλικά
1 ζαχαρούχο γάλα
2 κ.σ έλαιο καρύδας
Τριμμένο ινδοκαρυδο περίπου 200 με 250 γραμμάρια
Εκτέλεση :
Υλικά για την καραμέλα:
1 κούπα ζάχαρη κρυσταλλική
Λίγο υγρό από φρέσκια καρύδα (όσο να βραχεί η ζάχαρη και να διαλυθεί εναλλακτικά αν δεν έχετε υγρό από καρύδα βάλτε νερό)
Λίγες σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο ή άλλο αν προτιμάτε
Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι με βαρύ πάτο βάζω τη ζάχαρη που έχω διαλύσει και ανακατεύω καλά ώστε να πήξει, όταν είναι έτοιμη τοποθετώ σε λαδόκολλα μια μια κουταλιά και αφήνω να κρυώσει καλά.
Υλικά για την επικάλυψη :
Σοκολάτας γάλακτος
1-2 κ.γ. έλαιο καρύδας λιωμένα σε μπεν μαρί
Αφήνω στο ψυγείο να σταθούν μίση ώρα και σερβίρω.