Με στιλ και… σκι μπήκε ο Τρικαλινός Νίκος Ντάσιος στο πλατό της δημοφιλούς εκπομπής του Star «Cash or Trash», παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό αντικείμενο: ένα ζευγάρι αυθεντικά, ξύλινα, vintage πέδιλα του σκι με μπαστούνια και δερμάτινους ιμάντες, που χρονολογούνται από τις δεκαετίες του ’20 ή του ’40.
Ο Νίκος, λάτρης του παλιού και συλλέκτης με μεράκι, έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με την παρουσία του όσο και με την ιστορία του αντικειμένου, το οποίο και κατάφερε να πουλήσει έναντι 250 ευρώ! Την αγορά έκανε ο Άλεξ Μαυρίδης, ένας από τους πιο δραστήριους και γνώστες buyers της εκπομπής, που εκτίμησε την αισθητική και την ιστορική αξία των πέδιλων.
Η στιγμή της συμφωνίας είχε δόσεις συγκίνησης και χιούμορ, καθώς οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από τη διατήρηση των πέδιλων και τα αυθεντικά δεσίματα της εποχής. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι αναφορές σε χειμερινές εξορμήσεις… παλαιάς κοπής!
Μπράβο στον Τρικαλινό συμμετέχοντα που απέδειξε πως… η αγάπη για τα παλιά μπορεί να ανοίξει δρόμους – ή καλύτερα πίστες – και στην τηλεόραση!
Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ.