Σφαγή στα ερτζιανά για τους ΑΝΕΛ-Τι ειπώθηκε από Κώστα Πατέρα-Τι απάντησε ο Χρόνης Αγορίτσας

Σφαγή στα ερτζιανά για τους ΑΝΕΛ με τον Κώστα Πατέρα και Χρόνη Αγορίτσα να ανταλάσσουν βαριές κουβέντες.Κατά του Πάνου Καμμένου και τη σύνθεση του κόμματος των ΑΝΕΛ στράφηκε σήμερα σε συνέντευξη του στη Λέσχη 97,6 ο πολιτευτής της ΝΔ Κώστας Πατέρας, λέγοντας:

« Δεν υπάρχει κανείς από την παλιά φρουρά των ΑΝΕΛ, μόνο ο κ. Αγορίτσας έχει μείνει. Τα γραφεία τους ούτε λειτουργούσαν ούτε λειτουργούν. Σε όλη την Ελλάδα είναι ένα κόμμα-σφραγίδα.  Εγώ έκανα το λάθος να πιστέψω αυτόν τον πολιτικό τυχοδιώκτη, ο οποίος δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να κοιτάξει τον εαυτό του. Δεν γίνονται κόμματα με βουλκανιζατεράδες,  με ηλεκτρολόγους, με γκαραζιέρηδες, τα κόμματα γίνονται με ανθρώπους που έχουν παιδεία και μόρφωση, που μπορούν να γράψουν και πέντε πράγματα».

Αναφερόμενος στη συγκρότηση ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε:

«Η Ν. Δ. ακόμα έχει οικογενειοκρατία, και πρέπει να το εξαλείψει. Δεν πρέπει να αποκλειστεί κανένας, αλλά δεν μπορεί να περνάει και από πατέρα σε παιδί. Εγώ είμαι ανοιχτά κατά της οικογενειοκρατίας, όποιος θέλει να παλέψει και να ανέβει. Δεν μπορεί να έρχεσαι φυτευτός από την Αθήνα και να μην ξέρεις ποιο ποτάμι περνάει κάτω από την κεντρική γέφυρα της πόλης. Τι αμφιβολία υπάρχει ότι ο Μικέλης Χατζηγάκης είναι φυτευτός; Έχει ζήσει ποτέ στα Τρίκαλα; Τα Τρίκαλα πολλοί μπορεί να τα αγαπάνε, αλλά έχει σημασία να μένει και εδώ κάποιος. Όποιος είναι έξω από το τρικαλινό κλίμα και  μένει δια βίου στην Αθήνα είναι σίγουρα φυτευτός.

Η απάντηση στις παραπάνω δηλώσεις ήρθε από τον πρόεδρο της Τ.Ο. των ΑΝΕΛ Χρόνη Αγορίτσα:

«Τα πτυχία που έχω εγώ για τη δουλειά μου, είναι σίγουρα πολύ περισσότερα από αυτά που έχει για τη δουλειά του ο κ. Πατέρας. Αν νομίζει ότι έχει καλύτερο επίπεδο από μας τους γκαραζιέρηδες, να μας το αποδείξει, όχι με τις κωλοτούμπες του. Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό και τις δουλειές μας τις κάνουμε με τη δική μας τσεπη, όχι με καθηγητές σαν τον κ. Πατέρα που τους πληρώνει το κράτος. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τον κ. Πατέρα, σέβομαι και την ηλικία του. Αν όμως ο ίδιος δεν σέβεται τους γκαραζιέρηδες και τους λαμαρινάδες, να μην ξαναπατήσει στα μαγαζιά μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ