Υλικά
- 1 μαρούλι
- Μισό ματσάκι ρόκα
- 100 γρ. τυρί φέτα
- Ντοματίνια ή λιαστή ντομάτα
Για τη σως:
- 1/3 φ. καφέ λάδι
- 1 κ.σ μπαλσάμικο
- Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
- Πλένουμε πολύ καλά τα λαχανικά μας και τα αφήνουμε να στεγνώσουν πολύ καλά.
- Κόβουμε το μαρούλι και τη ρόκα σε χοντρά κομμάτια και τα βάζουμε στην γαβάθα που θα σερβίρουμε την σαλάτα.
- Κόβουμε τα ντοματινια στην μέση και τα βάζουμε και αυτά στην σαλάτα.
- Κόβουμε σε κύβους την φέτα και την ρίχνουμε και αυτή πάνω στην σαλάτα.
- Ρίχνουμε πάνω στη σαλάτα όλα τα υλικά της σως (ρίχνουμε τη σως μόλις είναι να σερβίρουμε τη σαλάτα μας).
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε ο ξενώνας “Μαργαρίτα”.