TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Ρολάκια κοτόπουλο με πένες στην γάστρα

Οκτ 18, 2022
in Μαγειρική
Ρολάκια κοτόπουλο με πένες στην γάστρα
Share on FacebookShare on Twitter

Η αγάπη μου για το κοτόπουλο με κάνει να ψάχνω να δημιουργώ συνταγούλες εύκολες και νόστιμες.  Μια από αυτές είναι και τα ρολάκι με τις πένες αξίζει να το δοκιμάσετε.  Μου κόλλησε η Βασούλα την ιδέα με το Νουνου σπιτικές γεύσεις και βγαίνει μια συνταγή σαν να έκανες καρμπονάρα.

Υλικα
6 ρολάκια κοτόπουλο
300 γρ. πένες
1 κ.γ. κάρυ
2-3 πιπεριές κέρατο ολόκληρες
1 ποτήρι Γάλα σπιτικές συνταγές Νουνου
συνολικά 4 ποτήρια νερό βρασμένο
αλατοπίπερο
1 Ζωμό κρεατικών
ελάχιστο ελαιόλαδο

τριμμένη γραβιέρα Αμφιλοχίας

Εκτέλεση:
Βάζουμε τα ρολάκια στην γάστρα.
Ρίχνουμε το κάρυ το αλατοπίπερο, ένα ποτήρι νερό και λίγο ελαιόλαδο.
ψήνουμε για μιάμιση ώρα περίπου τα ρολάκια γυρίζοντας στην μέση του χρόνου ψησίματος.
Τα αφαιρούμε για να βγάλουμε το διχτάκι.
Υπάρχουν δυο τρόποι να βράσουν οι πένες:
1) προσθέτετε τα υπόλοιπα 3 ποτήρια βρασμένο νερό μαζί με το γάλα στην γάστρα.
Ρίχνετε τις Πένες και ψήνετε μέχρι να απορροφηθούν τα 2/3 των υγρών.
2) Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε ότι υγρά υπάρχουν στην γάστρα συν τα 3 ποτήρια νερό και το γάλα και βράζετε σε σιγανή φωτιά.
Και με τους δυο τρόπους προς το τέλος βάζετε και τα ρολάκια μέσα και αποσύρετε από την φωτιά.
Όποιο τρόπο και να κάνετε θα πρέπει πολύ συχνά να ανακατεύετε τις πένες να μην κολλήσουν.
Αφήνετε 10 λεπτά να δέσουν οι γεύσεις και σερβίρετε με τριμμένη γραβιέρα Αμφιλοχίας.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ShareTweetShare

Related Posts

Λουκάνικα στην λαδόκολλα
Μαγειρική

Λουκάνικα στην λαδόκολλα

Οκτ 17, 2022
Μηλόπιτα
Μαγειρική

Μηλόπιτα

Οκτ 17, 2022
Χοιρινό με μοσχάρι σε γλυκόξινη σάλτσα
Μαγειρική

Χοιρινό με μοσχάρι σε γλυκόξινη σάλτσα

Οκτ 16, 2022
Μηλόπιτα
Μαγειρική

Μηλόπιτα

Οκτ 16, 2022
Μπουτάκια κοτόπουλο & χοιρινές λαιμού
Μαγειρική

Μπουτάκια κοτόπουλο & χοιρινές λαιμού

Οκτ 15, 2022
Μηλόπιτα κέικ
Μαγειρική

Μηλόπιτα κέικ

Οκτ 15, 2022

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd