Φθηνά και ποιοτικά ρολά ασφαλείας καταστημάτων στην Αθήνα

 

Κάνοντας μιας βόλτα στο κέντρο της Αθήνας σήμερα, θα δυσκολευτείτε να βρείτε ένα κατάστημα χωρίς ρολό ή κάποια βιομηχανική πόρτα. Αυτό οφείλεται στην αύξηση των ληστειών και των διαρρήξεων σε πολλές περιοχές της Αθήνας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας σήμερα. Με το τις στατιστικές να αναφέρουν αύξηση των βανδαλισμών, δεν είναι περίεργο που οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων στην Αθήνα προσπαθούν να  διερευνούν όλες τις επιλογές ασφαλείας που μπορούν να έχουν για να προστατεύσουν τις επιχειρήσεις τους.Τα ρολά ασφάλειας είναι πλέον πολύ γνωστά για τα πλεονεκτήματά που προσφέρουν όσον αφορά την προστασία από τις διαρρήξεις και τους βανδαλισμούς. Πέρα όμως από αυτό για πολλά καταστήματα αλλά και σπίτια που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, τα ρολά ασφάλειας μπορούν να βοηθήσουν στην ρύθμιση της θερμοκρασίας. Πολλά από τα σύγχρονα ρολά  είναι προϊόντα νέας τεχνολογίας και άρα διαθέτουν εξαιρετικές ιδιότητες θερμομόνωσης και ηχομόνωσης που επιτρέπουν στα ακίνητα να διατηρούνται δροσερά το καλοκαίρι και ζεστά το χειμώνα. Η Αθήνα είναι μία πόλη των 5 εκατομμυρίων που σημαίνει ότι στο κέντρο της τους καλοκαιρινούς μήνες η ζέστη είναι πραγματικά ανυπόφορη. Συνεπώς οποιαδήποτε λύση βελτίωσης της κατάστασης είναι καλοδεχούμενη!

Πως όμως γίνεται αυτό; Η νέα τεχνολογία, φέρει νέα χαρακτηριστικά ποιότητας όπως καλύτερα μονωτικά υλικά και μηχανισμούς ανοίγματος υψηλής ταχύτητας που επιτρέπουν στο ρολό ασφαλείας να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα κατανάλωσης ενέργειας.

Εκτιμάται μάλιστα, ότι τα ρολά ασφάλειας μπορούν να βοηθήσουν τις εταιρείες να εξοικονομήσουν μέχρι και 20% του κόστος θέρμανσης και ψύξης. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν το κατάστημα ή κτίριο απαιτεί συγκεκριμένο έλεγχο της θερμοκρασίας. Είναι λοιπόν εξαιρετικά σημαντικό για ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, ένα κρεοπωλείο ή ένα σπίτι Airbnb να έχουν τη καλύτερη εσωτερική θερμοκρασία χωρίς περιττή κατανάλωση ενέργειας. Τα παλαιότερα ρολά ασφάλειας είναι αυτά που κάθε ιδιοκτήτης, αρχιτέκτονας ή κατασκευαστική εταιρία προσπαθεί να αντικαταστήσει πρώτα σε μια ανακαίνιση με ποιοτικά ρολά ασφάλειας.

Μάλιστα δεν είναι σπάνιο σε πολλά επαγγελματικά κτήρια στην Αθήνα να απαιτείται τα ρολά ασφάλειας να πρέπει να επεξεργαστούν με υλικά που τα καθιστούν ανθεκτικά στη φωτιά. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα ρολά ασφαλείας χρησιμοποιούνται ως αυτόματες πόρτες πυρός που σβήνουν σε περίπτωση πυρκαγιάς στο κτίριο με αποτέλεσμα να σταματούν την εξάπλωσή της φωτιάς. Αυτό επιτρέπει επίσης στους ανθρώπους να εκκενώσουν το χώρο με ασφάλεια και η φωτιά να σβήσει γρήγορα.

Συνεπώς, τα ρολά είναι ένα ζωτικό μέρος οποιασδήποτε λιανικής επιχείρησης. Και πως μπορεί κανείς να βρει την καλύτερη εταιρεία ρολών ασφαλείας για καταστήματα στην Αθήνα