TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Ψητό κατσαρόλας με μέλι και πορτοκάλι

Σεπ 2, 2020
in Μαγειρική
Ψητό κατσαρόλας με μέλι και πορτοκάλι
Share on FacebookShare on Twitter
ΨΗΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ❤️

 

Υλικά
1,5 κιλό κρέας μοσχαρίσιο νουά η σπάλα, περασμένο στο δίχτυ ή δεμένο με σπάγκο
1 ποτήρι του νερού κανονικό ελαιόλαδο
1 ποτήρι του νερού κανονικό λευκό καλό κρασί
τον χυμό από 1 πορτοκάλι
2 με 3 κουταλιές σούπας μέλι
3 ποτήρια του νερού απ το ίδιο ποτήρι νερό
1 σκελίδα σκόρδο
3 δαφνόφυλλα
5 κόκκους μπαχάρι
1 κουταλιά σούπας κορν φλάουρ
Αλάτι πιπέρι ρίγανη για το άλειμμα του κρέατος.!

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο με το σκόρδο ,αφού έχετε ρίξει το αλατοπίπερο στο κρέας και το θωρακίζεται από όλες τις μεριές καλά , να κάνει ωραίο χρώμα και κρούστα ομοιόμορφα, στην συνέχεια το σβήνετε με το κρασί.  Όταν εξατμιστεί το κρασί με το χυμό πορτοκαλιού,  ρίχνετε το μπαχάρι, τα δαφνόφυλλα, λίγο αλάτι επιπλέον στη σάλτσα τις κατσαρόλας και τα 3 ποτήρια νερό.  Βράζετε σε χύτρα για 50 λεπτά, αν έχετε κατσαρόλα απλά σιγοβράζεται το φαγητό και προσέχετε να μην τελειώσει η σάλτσα του,αν χρειαστεί συμπληρώνεται νεράκι.  Όταν το κρέας γίνει το βγάζουμε απ την κατσαρόλα και το αφήνουμε να κρυώσει, το κόβουμε σε λεπτές φέτες, είτε με ηλεκτρικό μαχαίρι είτε με κανονικό μυτερό και κοφτερό μαχαίρι και το αραδιάζουμε μέσα σε πιατέλα φέτες.  Ααποσύρουμε από την κατσαρόλα το σκόρδο, τα μπαχαρια και τα δαφνόφυλλα και ανακατεύουμε στην καυτή σάλτσα 3 κουταλιές σούπας μέλι.  Δοκιμάστε σύμφωνα με το τι σάλτσα έχετε στην κατσαρόλα σας μπορεί να χρειαστείτε και δυο κουταλιές μόνο μέλι.  Παίρνουμε λίγο ζωμό από την κατσαρόλα και τον διαλύουμε με 1 καλά γεμάτη κουταλιά σούπας κορν φλάουρ και δένουμε τη σάλτσα με αυτό, περιχύνουμε το κρέας με αυτή την υπέροχη σάλτσα που θα βγει και σερβίρουμε.
Συνοδεύουμε με ρύζι ασπρόμαυρο ή κανονικό.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή  μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ
Μαγειρική

DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ

Απρ 29, 2025
Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα
Μαγειρική

Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα

Απρ 28, 2025
Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)
Μαγειρική

Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)

Απρ 27, 2025
Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης
Μαγειρική

Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης

Απρ 26, 2025
Μυζηθρόπιτες
Μαγειρική

Μυζηθρόπιτες

Απρ 25, 2025
Αλμυρά μπισκοτάκια
Μαγειρική

Αλμυρά μπισκοτάκια

Απρ 24, 2025
Next Post
Σημαντική προπονητική προσθήκη με τον Κώστα Παγανιά η ακαδημία του Ερασιτέχνη ΑΟΤ

Σημαντική προπονητική προσθήκη με τον Κώστα Παγανιά η ακαδημία του Ερασιτέχνη ΑΟΤ

“Hôtel Théâtre REVISITED”  Η επιτυχημένη παράσταση του καλοκαιριού επιστρέφει!

“Hôtel Théâtre REVISITED” Η επιτυχημένη παράσταση του καλοκαιριού επιστρέφει!

Οξυζενέ: 12 λόγοι για να το έχετε πάντα στο σπίτι – Έξυπνες χρήσεις που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

Οξυζενέ: 12 λόγοι για να το έχετε πάντα στο σπίτι – Έξυπνες χρήσεις που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd