Ψαρονέφρι με μπέικον και σάλτσα μουστάρδας

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ …

ΥΛΙΚΑ
1 ψαρονέφρι
15-17 φέτες μπέικον
2 κουταλιές σούπας πικάντικη μουστάρδα
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 κουταλιά σούπας τριμμένο θυμάρι
200 γρ. κρεμά γάλακτος (1 κουτί μικρο δηλαδή )
χυμό από ένα λεμόνι
αλάτι,πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόψτε το ψαρονέφρι σε χοντρά κομμάτια πάχους 3-4 εκ.
Τα χτυπάτε ελαφρά και τα τυλίγεται το καθένα περιμετρικά με μια φέτα μπέικον, τα οποία στερεώνετε με οδοντογλυφιδα.
Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρετε το κρέας απ όλες τις πλευρές.
Σβήνετε με το κρασί ,προσθέτετε το θυμάρι ,το αλάτι και το πιπέρι.
Μόλις εξατμιστεί όλο το κρασί ρίχνετε το λεμόνι.  Τελος ρίχνετε την μουστάρδα που έχετε ανακατέψει μέσα στην κρέμα γάλακτος.
Αφήστε να πάρει μια καλή βράση η κρέμα και κατεβάστε το τηγάνι από την φωτιά.
Σερβίρετε με άγριο ρύζι.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.