Προβλέψεις AstroΤσαούσας 28/06-04/07: Ευκολίες οι μεν, εντάσεις οι δε

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε…

Με το τρίγωνο Ηλίου- Κρόνου, στις 28, ξεκινάει η εβδομάδα που χαρίζει ωριμότητα και υπευθυνότητα στα 1α δεκαήμερα των ζωδίων. Δύο μέρες μετά και ο Ερμής στον Καρκίνο θα κλείσει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, προσθέτοντας στους ίδιους τα στοιχεία της οργανωτικότητας και της προνοητικότητας. Τα καλά συνεχίζονται για τα 1α δεκαήμερα την 01/07 που ο Ήλιος και ο Ερμής θα σχηματίσουν σύνοδο και θα προωθηθούν τα θέματα τους, ενώ την ίδια ημέρα ο ένας μετά τον άλλον θα εξαγωνίσουν τον Δία, που, αν μη τι άλλο, θα φέρει τύχη και ευκολίες! Στις 2 του μήνα η Αφροδίτη από τον Λέοντα κλείνει το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο και τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων, ειδικά οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, θα έχουν να αντιμετωπίσουν εντάσεις, χωρισμούς, καβγάδες, αλλά και χοντρές παρεξηγήσεις και νεύρα, λόγω οικονομικών θεμάτων. Για κάποιους βέβαια μπορεί όλο αυτό να λειτουργήσει ανάποδα και να τους φέρει κεραυνοβόλους έρωτες και νέα δεδομένα στη ζωή τους, καλύτερα από τα προηγούμενα. Στις 3 του μήνα, πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/ Αιγόκερω που θα επηρεάσει περισσότερο τους Κριούς, τους Ζυγούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου, καθώς θα κλείσουν κάποιοι κύκλοι σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους.

ΚΡΙΟΣ ♈

Ωραία και καλά θα λύσεις τα οικογενειακά σου θεματάκια, Κριέ του 1ου δεκαημέρου και όχι μόνο θα αφήσετε πίσω όλες τις παρεξηγήσεις και τα στραβά και ανάποδα με τους δικούς σου, αλλά θα αρχίσετε και τις εξομολογήσεις από καρδιάς και τα γλυκόλογα. Αυτό που θα σε απογειώσει είναι ότι μπορεί να βγάλεις και χρήματα από την ακίνητη περιουσία σου ή να σου δώσουν οι δικοί σου γερότατο χαρτζιλίκι. Αν πάλι εσύ είσαι αυτός που θέλει/πρέπει να τους βοηθήσει, no problem, άνετα μπορείς να το κάνεις. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα πρέπει να βρεις τις ισορροπίες σου, ανάμεσα σε δουλειά και οικογένεια. Ναι μεν το σπίτι σου πάνω από όλα, αλλά μην αφήνουμε και τα σοβαρά επαγγελματικά ζητήματα στο έλεος τους…. Εσύ του 3ου δεκαημέρου κράτα και καμία καβάτζα και μην τα χαλάς όλα για διασκεδάσεις και καλοπέραση. Τα φώτα των partys κάποια στιγμή θα σβήσουν και εσύ θα έχεις ξεφραγκιαστεί και θα σου έρθουν και από πάνω ξαφνικά έξοδα. Στα ερωτικά σου, ζήσε τη στιγμή, γιατί την επόμενη μπορεί να βρεθείς χωρισμένος/η, πριν προλάβεις να πεις «κύμινο». Αν είσαι ελεύθερος/η, όσο στρωμένη κι αν σου φαίνεται η δουλίτσα με ένα καινούριο πρόσωπο, ξαφνικά και αναπάντεχα θα σου κουνήσει μαντίλι και μάλλον αφού θα έχει προηγηθεί και καβγάς.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Μην και κάνεις το λάθος και κλειστείς μες στο σπίτι σου ή σε πιάσει η βαρεμάρα σου και δεν κουνιέσαι από τον καναπέ, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να κάνεις γνωριμίες, που θα σου ανοίξουν πόρτες, μην σου πω και παράθυρα, κυρίως σε θέματα συνεργασιών. Κάνε, λοιπόν, τα κονέ σου κι άσε την τύχη σου να κανονίσει όλα τα υπόλοιπα! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, μπορεί να δώσει ο Θεός και να ξεκολλήσεις επιτέλους από κάποιες ιδέες και προκαταλήψεις που δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς, όπως θα μπορούσες. Γενικά, είσαι σε φάση να αφήσεις πίσω σου το παλιό, καλό σου (not) σκεπτικό και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, αναμπουμπούλα και κοσμοχαλασιά προμηνύεται στο σπιτικό σου μάλλον για κάποιο οικονομικό ζήτημα και τον μεγαλύτερο χαμό θα τον κάνει εσύ. Σε περίπτωση που συγκατοικείς με το ταίρι σου, σε κόβω να φεύγεις νύχτα, ειδικά εάν έχει προηγηθεί ένας μεγάλος καβγάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Όσο θα δουλεύεις, τόσο θα εισπράττεις, καλέ μου Δίδυμε/καλή μου Διδυμίνα του 1ου δεκαημέρου. Εδώ μιλάμε για τον χρυσό συνδυασμό, γιατί και πρόγραμμα έχεις και όρεξη και θέληση, αλλά και το ανάλογο φάρδος για να κλείσεις μία συμφωνία βαρβάτη ή να τσιμπήσεις μια αυξησάρα! Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα αναγκαστείς να το πάρεις απόφαση πως θα πρέπει να ασχοληθείς πιο σοβαρά με τα χρέη και τις οφειλές, ώστε να μην τα σέρνεις επ’ άπειρον. Αν ήδη είχες κάνει τα κουμάντα σου, παίζει τώρα να αποπληρώσεις κάποια, ενώ μπορεί να κλείσεις και κάποια συμφωνία που κυνηγούσες. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, μπορεί να αρχίσει εντελώς ξαφνικά να χτυπάει η καρδούλα σου για κάποιον/α που δεν μπορείς να το ομολογήσεις και για αυτό είσαι μέσα στα νεύρα ή πολύ απλά να έχεις έναν καβγά με το αμόρε από εκείνους τους ωραίους που στο τέλος ξεμένεις από πιάτα και ποτήρια. Μα και συ κοπανάς ό,τι σου έρχεται και χαλάς την ωραία διάθεση που υπάρχει γιατί έτσι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 

Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, έχεις κάνει τόσο καλή δουλειά με τον εαυτό σου το προηγούμενο διάστημα κι έχεις οργανώσει με τόση ακρίβεια τα βήματά σου για να κατακτήσεις τους στόχους σου, που το μόνο που έχεις να κάνεις πλέον είναι να τα ακολουθήσεις και να φτάσεις στην κορυφή. Ωστόσο, πες κι ένα ευχαριστώ στην καλή σου τύχη, που σου στέλνει φίλους- διαμάντια, οι οποίοι σε βοηθούν σε όλα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, η εβδομάδα έχει να κάνει ξεκάθαρα με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μπούχτισες και θες να χωρίσεις με το ταίρι σου ή να ρίξεις άκυρο στον συνεργάτη σου; Τώρα μπορείς να το κάνεις εύκολα. Αν πάλι είχες κάνει τις προσπάθειές σου μπας και βελτιωθούν τα πράγματα γιατί δεν τους πολυγουστάρεις κιόλας τους αποχαιρετισμούς, τώρα θα δεις τι ψάρια έπιασες. Αν πάλι δεν έχεις σχέση ή κάποια σοβαρή συνεργασία, θα μπορούσε να ξεκινήσει κάτι καινούριο. Για εσένα του 3ου δεκαημέρου, σκάει παρεξήγηση-καβγάς με ένα φιλικό σου πρόσωπο για οικονομικά θέματα ή μπορεί κιόλας να σου βγει πανάκριβη η παρέα με κάποιους φίλους σου, ενώ δεν το περίμενες. Πιθανό σενάριο είναι και το να αρχίσει μία ερωτική ιστορία με κάποιον/α στα ξαφνικά και να αφήσετε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

ΛΕΩΝ ♌

Δεν μιλάς, δεν μιλάς, Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, αλλά το μυαλό σου δεν σταματάει να δουλεύει και να κατεβάζει ιδεάρες ή να καταστρώνει σχέδια για το μέλλον. Η αλήθεια είναι πάντως που σου έρχονται παράλληλα και κάποιες τυχερές ευκαιρίες. Όπως φαίνεται έχεις ρυθμίσει και το οικονομικό κομμάτι σε όλα όσα θέλεις να βάλεις μπροστά, επομένως δεν σου λείπει τίποτα! Αρχηγός είσαι λέμε! Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα δεις διαφορές στην καθημερινότητά σου, αφού κάποιες καταστάσεις που θεωρούσες δεδομένες θα αρχίσουν να εκλείπουν, είτε για καλό είτε για κακό. Εξελίξεις και αλλαγές θα υπάρξουν και στον χώρο της δουλειάς, ενώ θα πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω την πολύτιμη υγεία σου, για να μην έχεις αργότερα τρεχάματα. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μάλλον κάποια αλλαγή στη δουλειά θα σε φέρει στα όριά σου και ίσως κιόλας να αποχωρίσεις από μία συνεργασία κάπως επεισοδιακά. Τα ερωτικά σου δεν πάνε και πολύ καλύτερα, αφού κι εκεί, εκτός από τις εντάσεις και τους καβγάδες, προμηνύεται χωρισμός. Πάντως, μην σου κάνει εντύπωση, αν το ίδιο ξαφνικά βρεις τον μεγάλο σου έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Εξαιρετικός και πρώτης τάξεως είναι ήδη ο κύκλος των φίλων σου, αλλά τώρα θα γίνει ακόμη καλύτερος με τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν σε αυτόν, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου. Είναι σαν να μίλησες με την τύχη σου, καθώς αυτές οι νέες γνωριμίες θα είναι κάτι σαν τετράφυλλο τριφύλλι για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου και γενικότερα των μελλοντικών σου σχεδίων. Αν, δε, κλείσεις τώρα κάποια συνεργασία, οι βάσεις τις θα είναι ατσάλινες! Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο, μάλλον κάποια από τις φιλίες σου θα φτάσει στο τέλος της, ενώ άλλες θα αλλάξουν μορφή. Στα ερωτικά σου, επίσης, θα μπεις σε μία καινούρια φάση, εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη ή τουλάχιστον κατά πολύ βελτιωμένη. Εξελίξεις μπορείς να περιμένεις και σε θέματα παιδιών. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, άλλα θέλεις και άλλα εντέλει κάνεις, σου σκάνε κι ένα σωρό αλλαγές και σου ανατρέπουν τα πάντα και γενικά τα νεύρα σου δεν είναι καλά. Ιδανικά θα ήθελες να μαλώσεις με όλους να ξαλαφρώσεις και να αποσυρθείς σε ένα ερημονήσι να μην έχεις να σκάσεις για τίποτα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Εβδομάδα χαράς και εργασίας θα είναι αυτή που έρχεται για εσένα, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου και μπορεί μεν οι επαφές και οι συζητήσεις σου για σημαντικά θέματα με όσους συνεργάζεσαι να είναι αυξημένες και να σου τρώνε χρόνο, έχεις δε τόσο καλή οργάνωση που όλα τα προλαβαίνεις στην ώρα τους και σωστά και ταυτόχρονα είσαι παντού πρώτη μούρη και κάνεις τις δημόσιες σχέσεις σου. Εδώ να σημειωθεί ότι παίζουν και έξτρα λεφτάκια που όπως και να το κάνουμε είναι κινητήριος δύναμη. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, επίσης, κυνηγάς πολύ τη δουλειά σε σημείο που κάνεις την οικογένειά σου να νιώθει ότι σου είναι βάρος ή να έχει παράπονα ότι μόνιμα είσαι απών/ουσα. Πλέον, αυτή η κατάσταση δεν τραβάει, κανόνισε και βρες λύσεις για το καλό όλων. Αν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου πρόσεχε πολύ τα έξοδα που θα κάνεις για χάρη των φίλων σου ή την περίπτωση να σου ζητήσουν ξαφνικά δανεικά. Κάπου δεν θα τα βρείτε και θα γίνει τζέρτζελο. Αν πάλι έχεις καψουρευτεί τον κολλητό/ή σου και δεν το είχες καταλάβει, κάποιο αναπάντεχο γεγονός,π.χ. να κάνει σχέση, μπορεί να σε κάνει πύραυλο και να καρακατακαρφωθείς. Εννοείται βέβαια πως η φιλία σας πάπαλα.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Επιτέλους, θα δεις ένα από τα δημιουργικά σου σχέδια να πραγματοποιείται, Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου και να σου φένει μία καλή επαγγελματική συμφωνία στα πόδια σου. Βέβαια, ίσως τώρα να πάρεις τα θάρρητα για να βάλεις μπροστά μία καλή ιδέα, η οποία και θα πάει τρένο. Άντε να γελάσει κι εσένα το χειλάκι σου! Στα ερωτικά σου, επίσης, στρώνουν κάποιες καταστάσεις και παύεις κι εσύ να κάνεις μαύρες σκέψεις και πλάνα εκδίκησης. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, σε απασχολεί το μέλλον των επαγγελματικών σου ή των σπουδών σου. Έφτασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων και κάπως νιώθεις περίεργα. Μία απόφαση είναι όλα. Επίσης, εάν είχες νομικά θέματα ανοιχτά, θα σου σκάσει κάποια εξέλιξη. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, δεν μένει όρθια ούτε η σχέση σου, ούτε και μία σημαντική σου συνεργασία. Σαν να μην σου τα λέει καλά η άλλη πλευρά και βλέπεις κιόλας πολλές περίεργες και αλλοπρόσαλλες κινήσεις. Δεν το αφήνεις να περάσει έτσι κι ακόμη κι αν πάει το πράγμα για φούντο, δεν θα είναι βελούδινο το τέλος… Θα έχεις να διηγείσαι για χρόνια την όλη φάση….

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

«Όλα θα πάρουν το δρόμο τους» σκέφτεσαι με ανακούφιση, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, αφού αυτή την εβδομάδα καταφέρνεις να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά του σπιτιού σου και να τακτοποιήσεις κάποια από τα χρέη της οικογένειάς σου, που -κακά τα ψέματα- ήταν μεγάλο αγκάθι. Παράλληλα, οι δικοί σου σε βοηθούν και στις καθημερινές βαρετές σου υποχρεώσεις και παίρνεις ψυχολογικά τα πάνω σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, αυτά που θα επηρεαστούν είναι τα οικονομικά σου. Φτάνεις σε ένα κομβικό σημείο που θα πρέπει να κοιτάξεις πως θα βγάλεις περισσότερα χρήματα ή πως θα έχεις λιγότερα έξοδα, γιατί με τη μέχρι τώρα διαχείρισή σου δεν τα πήγες και τόσο καλά. Εσύ του 3ου δεκαημέρου, μην κάνεις όνειρα για ταξίδια, γνώσεις και νέες εμπειρίες. Ξαφνικά και αναπάντεχα θα υπάρξουν αλλαγές στην καθημερινότητα ή τη δουλειά σου που θα σε αναγκάσουν να αναβάλεις τα πάντα ή και να τα ακυρώσεις οριστικά. Τι να κάνεις, αυτά έχει η ζωή…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Τώρα θα κάνεις καινούριες γνωριμίες επαγγελματικές και θα γαϊδουροδέσεις που λένε, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, αφού οι συμφωνίες που θα κλείσουν, εκτός από τυχερές, θα είναι και μακροχρόνιες. Ασφαλώς, εάν είσαι σόλο το ίδιο σενάριο υπάρχει και σε έκδοση σχέσης. Αν είσαι ρεζερβέ, συζήτα ανοιχτά με το ταίρι σου και βάλε τα πράγματα που σε ενοχλούν στη θέση τους. Θα γίνει το χατίρι σου και δεν θα ανοίξει ρουθούνι. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, πιθανώς να μπουν τίτλοι τέλους σε μία σχέση ή μία συνεργασία σου, αν και μπορεί σε περίπτωση που οι βάσεις είναι στέρεες να μπουν σε μία νέα φάση. Ωστόσο, ανάμενε και κάτι καινούριο τόσο στα ερωτικά, όσο και στα επαγγελματικά σου. Αν είσαι γεννημένος/η στο 3ο δεκαήμερο, παίζεις ανάμεσα στον κεραυνοβόλο έρωτα και στον ξαφνικό χωρισμό. Η ερωτική σου ζωή θα αλλάξει σούμπιτη και θα πρέπει να ταιριάξεις εσύ στα νέα δεδομένα κι όχι αυτά σε σένα. Από πάθος, βέβαια, ξεχειλίζεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη από υποχρεώσεις, που όμως μπορείς και φέρνεις σε πέρας άνετα, ενώ παράλληλα τρέχουν και πολλές εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς, που εάν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα γεμίσει η πολύπαθη τσέπη σου με λεφτά. Πιθανώς να σε βοηθήσει με κάποιο τρόπο και ένα μέλος της οικογένειάς σου, ώστε να τα καταφέρεις πιο εύκολα ή πιο γρήγορα. Αν έχεις γεννηθείς στο 2ο δεκαήμερο, έχεις μία πολύ καλή ευκαιρία να βρεις την ψυχική σου ηρεμία, σουτάροντας έξω από τη ζωή σου ό,τι σε χαλάει και σου μαυρίζει την καρδιά. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, φλερτάρεις έντονα με τον χωρισμό από το ταίρι σου, αφού θα βγουν στο ξαφνικό προβλήματα από τα παλιά, που δεν είχαν λυθεί, απλά τα είχατε κουκουλώσει… Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να έχεις μία συναρπαστική γνωριμία, που γρήγορα όμως θα σε ξενερώσει. Τα πάνω κάτω θα έρθουν και στις συνεργασίες σου. Δυστυχώς δικαίωμα επιλογής δεν έχεις, δέχεσαι απλά ό,τι σου στέλνει το σύμπαν.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Τυχερές ερωτικές γνωριμίες σε περιμένουν αυτή την εβδομάδα, Ψαράκι του 1ου δεκαημέρου, αφού το άτομο που θα γνωρίσεις θα καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις σου και τις περιέργειές σου (να τα λέμε κι αυτά). Την ίδια εύνοια θα έχεις και σε ό,τι αφορά στα δημιουργικά σου σχέδια, καθώς κάποιο άτομο, που γνωρίζεις τώρα, θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτά. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, επίσης θα σε απασχολήσουν τα σχέδιά σου, καθώς θα αρχίσεις να βλέπεις κάποια πρώτα αποτελέσματα από ό,τι έχεις κάνει μέχρι στιγμής και ίσως θελήσεις να τα τροποποιήσεις ή να τα εγκαταλείψεις κιόλας. Διάφορα «μερεμετάκια» χρειάζεται και η ερωτική σου ζωή, που θα μπει πλέον σε άλλη φάση. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο, σε περιμένουν καβγάδες με τους συναδέλφους και θα ανταλλάξετε λόγια βαριά (εσύ θα πεις περισσότερα), αφού θα δεις πως λειτουργούν κατά σου και σε καμία περίπτωση δεν σε υπολογίζουν! Δύσκολα θα μπορέσεις να το αποφύγεις, από τη στιγμή που τα νεύρα σου και το στόμα σου θα είναι ανεξέλεγκτα.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

πηγή :https://www.astrology.gr/problepseis/ebdomadiaies/story/176772/astrotsaoysa-28-06-04-07-eykolies-oi-men-entaseis-oi-de