Πρατήριο υγρών καυσίμων Αργύρης Παπαθανασίου ΕΛΙΝ… Το πιο σύγχρονο πρατήριο της Θεσσαλίας δίπλα σας, στη Λεπτοκαρυά Τρικάλων

 

Πρατήριο υγρών καυσίμων Αργύρης Παπαθανασίου. Το πιο σύγχρονο πρατήριο της Θεσσαλίας δίπλα σας, στη Λεπτοκαρυά Τρικάλων με εξασφάλιση ποιότητας με συνεχείς ελέγχους και καινούργιες δεξαμενές με την κρυστάλλινη δύναμη της ΕΛΙΝ.

Επιλέξτε το  Πρατήριο υγρών καυσίμων Αργύρης Παπαθανασίου για υγρά καύσιμα σε εγγυημένα χαμηλές τιμές και καθημερινή προσφορά της αμόλυβδης Crystal στην τιμή της απλής. Επίσης κάθε Τρίτη και Πέμπτη επωφεληθείτε από την προσφορά του Diesel Crystal στην τιμή του απλού.

Διαθέτει 24ωρο αυτόματο πωλητή χρεωστικών και πιστωτικών καρτών. Καλέστε στο 2431038090 για διανομή πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης.

360 AUTO SPA… the true experience!!!

Στο Πρατήριο υγρών καυσίμων Αργύρης Παπαθανασίου θα βρείτε το 360 AUTO SPA, το πιο σύγχρονο, γρήγορο & ανέγγιχτο πλυντήριο για να κάνετε το επιβατικό σας να λάμπει!!!

Επίσης εδώ θα βρείτε τους ειδικούς για την πλήρη απολύμανση της καμπίνας και του κλιματισμού του αυτοκινήτου σας για την εξουδετέρωση όλων των μικροβίων, των ιών, και των βακτηρίων!!!

Check up

Επισκεφτείτε το Πρατήριο ζητήστε ένα γρήγορο check up του αυτοκινήτου σας!!!

Top Quality Crystal products!!!

Το πρατήριο Αργύρης Παπαθανασίου συμμετέχει στο Σύστημα Δέσμευσης Ποιότητας Ελίν. Οι απαιτούμενοι έλεγχοι διεξάγονται από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης Bureau Veritas. Το σύστημα Δέσμευσης Ποιότητας Εφοδιαστικής Αλυσίδας εγκρίνεται από τον παγκόσμιο φορέα πιστοποιήσεων Lloyd’s Register.

Μέτρα

Όλες οι συναλλαγές γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή , τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής για το καλό όλων μας!!!