Ποδοσφαιρικός γάμος με άρωμα δίκταμου και λεβάντας για τον προπονητή Στέλιο Κουκουδάκη και την διαιτητή Ελένη Κωσταμένα

Τους ενώνουν πολλά όμως η αγάπη τους για τα γήπεδα είναι εκείνη που τους φέρνει ακόμη πιο κοντά. Εκείνος προπονητής στην Ακαδημία Σούδας, εκείνη καθηγήτρια και γνωστή διαιτητής των χανιώτικων γηπέδων. Ο Στέλιος Κουκουδάκης και η Ελένη Κωσταμένα ένωσαν τις ζωές τους σε έναν γάμο ποδοσφαιρικό…

Ο γάμος τους έγινε την Κυριακή 23 Ιουλίου στο εκκλησάκι του  Αγίου Γεωργίου στο Μέτσοβο (η νύφη κατάγεται από το Ανήλιο) τηρώντας τα έθιμα της Κρήτης και της Ηπείρου.

Ο γαμπρός φορούσε την παραδοσιακή κρητική στολή και η νύφη έλαμπε στο πανέμορφο νυφικό της. Τα στέφανα άλλαξαν οι κουμπάροι τους Γιώργος Ζουμπεκλής και Θώμη Κουσμάνη.

Στο πλευρό τους πανευτυχείς οι γονείς τους, συγγενείς και φίλοι που ήρθαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να μοιραστούν τη χαρά τους.

Η τελετή είχε άρωμα… βοτάνων από Κρήτη και Ήπειρο και ο στολισμός που είχε επιμεληθεί η Ελένη με την αδερφή της ήταν εντυπωσιακός.

Στο πλευρό του ζευγαριού.

Ακολούθησε γλέντι στην ταβέρνα «το τζάκι» στο Μέτσοβο. Κλαρίνο και λύρα εναλλάσσονταν με τις κρητικές μαντινάδες και τα βλάχικα τραγούδια με τους καλεσμένους να διασκεδάζουν μέχρι το πρωί.

Ελένη και Στέλιο σας ευχόμαστε να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι.

https://www.facebook.com/nikos.tgarouhis