TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Πατατοσαλάτα

Ιούλ 29, 2022
in Μαγειρική
Πατατοσαλάτα
Share on FacebookShare on Twitter

Πατατοσαλάτα

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ Η σαλάτα που έχω λατρέψει και έχει σταθερή αξία στο τραπέζι του σπιτιού μου.. Απλά νόστιμα υλικά κάνουν την πατατοσαλάτα μας πεντανόστιμη και λαχταριστή. Η σπιτική μαγιονέζα της δίνει υπέροχο χρώμα και άρωμα.. Θα τη λατρέψετε….

ΥΛΙΚΑ:
4 πατάτες βρασμένες με τη φλούδα τους
2 βρασμένα αυγά
2 κλωνάρια σέλερι με το βλαστό τους ψιλοκομμένα
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3-4 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα,
3 κ. σ καλαμπόκι βρασμένο,
1- 2 κουταλιές πράσινες ελιές (ροδέλες)
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
μισό ξερό κρεμμύδι,
1 καρότο τριμμένο
1 γεμάτη κουταλιά σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
3 γεμάτες κ. σ. σπιτική μαγιονέζα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κ. σ. κρέμα μπαλσαμικού με πορτοκάλι
λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Πλένουμε καλά τις πατάτες (με τη φλούδα) και τις βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό και τις αφήνουμε να βράσουν για 25΄-30΄ μέχρι να τρυπιούνται με το πιρούνι.  Τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε λίγο ώστε να πέσει η θερμοκρασία τους και να μπορούμε να τις πιάσουμε. Τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια .  Τις βάζουμε σε μπολ. Τις περιχύνουμε με τη κρέμα μπαλσαμικού ( πορτοκάλι με λεμόνι) και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα αυγά ( σέλερι, φρέσκα κρεμμυδάκια, ξερό κρεμμύδι, αγγουράκια, πιπεριά, καλαμπόκι, ελιές ,άνηθο, αλάτι, πιπέρι) . Ρίχνουμε τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε απαλά. Την καλύπτουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε να παγώσει στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες. Μεταφέρουμε την πατατοσαλάτα σε πιατέλα και την στολίζουμε με  κομμένα σε φέτες αυγά , με καρότα, κάπαρη, και αγγουράκια τουρσί σε ροδέλες.

Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Marianna Karras (τις συνταγές της οποίας βρίσκουμε και εδώ : https: //www. facebook.com/mageireuodasmetimarianna?__mref=message_bubble και στο Marianna’s γεύσεις).
ShareTweetShare

Related Posts

Μηλόπιτα της Κωνσταντίνας
Μαγειρική

Μηλόπιτα της Κωνσταντίνας

Οκτ 27, 2022
Εύκολη πίτα
Μαγειρική

Εύκολη πίτα

Οκτ 26, 2022
Μηλόπιτα
Μαγειρική

Μηλόπιτα

Οκτ 26, 2022
Κοτόπουλο πλακί
Μαγειρική

Κοτόπουλο πλακί

Οκτ 25, 2022
Μπελουσιώτικα κρεμμύδια με ουρά μόσχου στην γάστρα
Μαγειρική

Μπελουσιώτικα κρεμμύδια με ουρά μόσχου στην γάστρα

Οκτ 24, 2022
Μηλοπιτάκια
Μαγειρική

Μηλοπιτάκια

Οκτ 24, 2022
Next Post
Προσπάθειες εξαπάτησης πελατών της ΔΕΗ για το power pass

Πληρωμή λογαριασμών σε 6 άτοκες δόσεις

Οι δύο φόβοι με τους οποίους γεννιούνται τα μωρά

Οι δύο φόβοι με τους οποίους γεννιούνται τα μωρά

Τουρλού με λουκάνικα

Τουρλού με λουκάνικα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd