TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Παπουτσάκια

Μαρ 14, 2023
in Μαγειρική
Παπουτσάκια
Share on FacebookShare on Twitter

Παπουτσάκια…

Υλικά :

Μελιτζάνες μέτριου μεγέθους 4-5

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά κόκκινα

2 σκελίδες σκόρδου

2 κ.σ. πελτε ντομάτας

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

μοσχοκάρυδο

λίγο κύμινο

300 γραμμάρια φέτα

τυρί κίτρινο φέτες (εγώ χρησιμοποιώ το λάβας τυρί έτοιμες φέτες)

Εκτέλεση :

Πλένω καλά τις μελιτζάνες και τις αδειαζω τις αλατοπιπερώνω και τις περνάω ένα ελαφρύ τηγάνισμα τις αφήνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για λίγο, όσο να ετοιμάσω το κιμα. Σε μια κατσαρόλα πάνω στη φωτιά βάζω το ελαιόλαδο να κάψει και βάζω το κιμά με τα μπαχαρικά και το αλατοπίπερο να πάρουν μια βράση και προσθέτω το κρεμμύδι και το σκόρδο τριμμένα. Μόλις πάρουν χρώμα  προσθέτω τον πελτε ντομάτας με λίγο νερό και το αφήνω για 10-15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Μόλις κατεβάσω προσθέτω την φέτα τριμμένη που έχω περάσει σε χοντρό μαχαίρι στο τρίφτη.  Γεμίζω τις μελιτζάνες καλά και τις βάζω στο φούρνο για μίση ώρα περίπου σε δυνατή θερμοκρασία. Πέντε λεπτά πριν σερβίρω και βάζω επάνω το τυρί για να λιώσει…

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Φωκά.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μανιτάρια γεμιστά spesial
Μαγειρική

Μανιτάρια γεμιστά spesial

Μαρ 14, 2023
Τα κεφτεδάκια της μαμάς
Μαγειρική

Τα κεφτεδάκια της μαμάς

Μαρ 13, 2023
Εύκολο γλυκό ψυγείου με μπισκοτένια βάση
Μαγειρική

Εύκολο γλυκό ψυγείου με μπισκοτένια βάση

Μαρ 13, 2023
Τυροκαυτερή της Ανθούλας
Μαγειρική

Τυροκαυτερή της Ανθούλας

Μαρ 12, 2023
Μπράουνι με κακάο
Μαγειρική

Μπράουνι με κακάο

Μαρ 12, 2023
Μπριζόλες λαιμού με κουρκουμά
Μαγειρική

Μπριζόλες λαιμού με κουρκουμά

Μαρ 11, 2023

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd