TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home ό,τι να ναι

Πάνος Ιωαννίδης: Τα πρώτα χρόνια του καρδιοκατακτητή σεφ, ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και η πίστη του στο Θεό

Μαρ 2, 2022
in ό,τι να ναι
Πάνος Ιωαννίδης: Τα πρώτα χρόνια του καρδιοκατακτητή σεφ, ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και η πίστη του στο Θεό
Share on FacebookShare on Twitter

Ο Πάνος Ιωαννίδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Δεκεμβρίου 1975 και είναι Έλληνας μάγειρας με ειδίκευση στην ιταλική κουζίνα. Έχει ζήσει και στη Θεσσαλονίκη και την Ιταλία. Η οικογένειά του Πάνου Ιωαννίδη κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη.

Γράφει η Έπη Τρίμη

Δουλεύει ασταμάτητα, γιατί είναι αφοσιωμένος στην τέχνη του. Μένει στη Νέα Σμύρνη. Είναι Αιγόκερως με Αιγόκερω και δηλώνει δύσκολος άνθρωπος γι΄ αυτό και δεν έχει παντρευτεί. Από πολύ μικρός κατάλαβα ότι του αρέσει η μαγειρική. Του άρεσε πολύ να μαγειρεύει και του αρέσει και το το θέατρο. Μάλιστα ήταν και σε μια ομάδα που έπαιζαν θεατρικά κλπ.


Ο πατέρας του ήταν ζωγράφος και σχεδιαστής κοσμημάτων. Η μητέρα του ήταν ζωγράφος επίσης και τα τελευταία 20 χρόνια αγιογράφος .
Έχοντας στη βαλιτσούλα του πιστοποίηση αρχιμάγειρα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Bachelor από ελβετικό κολέγιο στο μάρκετινγκ, διοίκηση επιχειρήσεων και ανάπτυξη προϊόντων μετακόμισε στο Μιλάνο.

Ο κριτής του Master Chef είχε αποκαλύψει πως όταν ήταν δέκα ετών του άρεσε πολύ η μαγειρική ωστόσο δεν την σκεφτόταν επαγγελματικά, τελικά στα δεκαέξι του αποφάσισε να γίνει μάγειρας.

“Ήμουν παιδί του μπαμπά, ο οποίος ήταν πιο πολύ φίλος. Με τη μαμά είχαμε άλλη σχέση. Είμαστε δεμένη οικογένεια, παρά το διαζύγιο των γονιών μου. Όταν “χάνεις” έναν γονιό δεν το ξεπερνάς. Εγώ εν μέρει πήρα το ρόλο του μπαμπά, όσον αφορά την αδερφή μου. Πιστεύω στον Θεό. Έχω τον πνευματικό μου και πηγαίνω όταν μπορώ στο Άγιο Όρος, μου αρέσει αυτό.” είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Ιωαννίδης.

Επαγγελματική πορεία

Με δυο γιαγιάδες Πολίτισσες, δεινές μαγείρισσες, η αγάπη του για την κουζίνα γεννήθηκε από πολύ μικρή ηλικία. Αναζητούσε από παιδί τη γεύση και το καλομαγειρεμένο φαγητό και από πολύ νωρίς δοκίμαζε να συνθέτει τα πιάτα που θα τον ταξίδευαν. Επέλεξε να χαράξει μια επαγγελματική πορεία και να μαθητεύσει δίπλα σε διακεκριμένους chefs αποκτώντας εμπειρία και γνώση και κατανοώντας & αγκαλιάζοντας τη γεύση και τη μαγειρική σε κάθε μορφή και μέσο έκφρασης. Η αγάπη του για την κουζίνα γεννήθηκε από τα μαθητικά του χρόνια κι έτσι χάραξε από πολύ νωρίς μια φιλόδοξη στρατηγική εξέλιξης και επιβραβεύτηκε. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στο αντικείμενο της μαγειρικής σε σχολή της Θεσσαλονίκης ενώ αργότερα πήγε στην Ιταλία όπου έκανε μεταπτυχιακές σπουδές.

Ο Πάνος Ιωαννίδης ξεκίνησε την καριέρα του ως σεφ στα μέσα της δεκαετίας του 1990 έχοντας δουλέψει σε διάφορα εστιατόρια στο Μιλάνο και τη Σαρδηνία. Το 1999, επέστρεψε στην Ελλάδα, ξεκινώντας να εργάζεται στη Βασιλική Πρεσβεία της Δανίας μέχρι και το 2014. Το 2007 απέκτησε bachelor στο restaurant management, στο marketing και το βιομηχανικό σχεδιασμό έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων. Παράλληλα με την παρουσία του στην Πρεσβεία υπήρξε καθηγητής σε μαγειρικές σχολές για 9 χρόνια ενώ συνεργάστηκε με ελληνικούς εκδοτικούς οίκους ως food stylist σε περιοδικά γαστρονομίας.

Το 2019 άνοιξε το ιταλικό εστιατόριο Ovio στο κέντρο της Αθήνας.

Οι τηλεοπτικές του συνεργασίες

Το 2010 ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε συμμετοχή στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής για επαγγελματίες chef «Top Chef» που προβλήθηκε από τον ANT1 τη σεζόν 2010-2011. Αποχώρησε οικειοθελώς σχετικά νωρίς για να συνεχίσει τις δουλειές του εκτός του τηλεοπτικού προγράμματος.

Την άνοιξη του 2017, όταν έγινε γνωστή η επιστροφή του τηλεοπτικού προγράμματος «MasterChef Greece» στην ελληνική τηλεόραση μέσω του Star Channel, ανακοινώθηκε πως έχει μία από τις τρεις θέσεις της κριτικής επιτροπής με τις άλλες δύο να συμπληρώνουν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Σωτήρης Κοντιζάς. Η παρουσία του στην εκπομπή τον έκανε αναγνωρίσιμο στο ευρύ κοινό. Παραμένει στην κριτική επιτροπή του «MasterChef» από τον Μάιο του 2017 μέχρι σήμερα, για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Αναμένω τον μεγάλο έρωτα…

“Ποτέ δεν ήμουν κατά του γάμου. Ίσα Ίσα! Επίσης, πάντα πίστευα πως ένα παιδί πρέπει να είναι καρπός ενός μεγάλου έρωτα και όχι σκοπός! Υπάρχει ωστόσο και η λαϊκή έκφραση για το… ράφι που φροντίζει να μου υπενθυμίζει η μητέρα μου! Ποια μάνα δεν θέλει να δει τον γιο της τακτοποιημένο! Ωστόσο εγώ εξακολουθώ να είμαι παντρεμένος με την μαγειρική!”, είχε πει ο σεφ αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για έναν μεγάλο έρωτα.

Αγνώριστος σε νεαρή ηλικία

Τον έχουν χαρακτηρίσει τον πιο γοητευτικό κριτή στο παιχνίδι μαγειρικής, «Master Chef». Ο Πάνος Ιωαννίδης έχει κάψει καρδιές απ’ την πρώτη στιγμή που βγήκε στην τηλεόραση με τις γυναίκες να έχουν ξετρελαθεί μαζί του!
Ο ίδιος ωστόσο δεν θεωρεί πως είναι όμορφος και μάλιστα σε μια πρόσφατη του συνέντευξη στην Κύπρο όταν ρωτήθηκε για το θέμα απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν με θεωρώ sexy, ούτε πάρα πολύ όμορφο. Δεν λέω ότι είμαι άσχημος, αλλά, σίγουρα, δεν είμαι κάτι το ιδιαίτερο. Έχω μία απλή εξωτερική εμφάνιση. Δεν είμαι νάρκισσος, ούτε πιστεύω ότι είμαι κάτι σπουδαίο εξωτερικά – γιατί δεν είμαι!».

Η εικόνα που έχει σήμερα πάντως, του γοητευτικού άντρα με το μυστήριο βλέμμα, δεν θυμίζει πολύ εκείνη που είχε σε νεαρότερη ηλικία, καθώς τότε είχε μακρύ μαλλί μπούκλα και φορούσε αλυσίδα στο λαιμό!

πηγή:https://www.enimerotiko.gr/lifestyle/panos-ioannidis-ta-prota-chronia-toy-kardiokataktiti-sef-o-logos-poy-den-pantreytike-kai-i-pisti-toy-sto-theo/?fbclid=IwAR2UeH9nViz81ixeMcRulGtMgQ2lcjT4C0MR0xs8_aQ9ffiq6XkkSZPGdtc

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Επιτρέπεται να προσπεράσω περιπολικό στον δρόμο; -Τι δεν γνωρίζουν οι οδηγοί
Ελλάδα

Επιτρέπεται να προσπεράσω περιπολικό στον δρόμο; -Τι δεν γνωρίζουν οι οδηγοί

Απρ 22, 2025
Πώς να απαλλαγείτε από την σκόνη μια για πάντα: Οι 3 απλοί τρόποι
Tips

Πώς να απαλλαγείτε από την σκόνη μια για πάντα: Οι 3 απλοί τρόποι

Φεβ 1, 2025
Δεν είναι σαπούνι ή απορρυπαντικό: αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να πλύνετε τα πιάτα
Tips

Δεν είναι σαπούνι ή απορρυπαντικό: αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να πλύνετε τα πιάτα

Ιαν 31, 2025
Γιατί πρέπει να βάζετε ξύδι και ζάχαρη στο πλυντήριο όταν πλένετε τα τζιν σας
Tips

Γιατί πρέπει να βάζετε ξύδι και ζάχαρη στο πλυντήριο όταν πλένετε τα τζιν σας

Ιαν 26, 2025
Πλυντήριο ρούχων: Μην κάνετε το λάθος και πλένετε στους 40° – Ποιο είναι το τέλειο πλύσιμο
Tips

Πλυντήριο ρούχων: Μην κάνετε το λάθος και πλένετε στους 40° – Ποιο είναι το τέλειο πλύσιμο

Ιαν 24, 2025
Ούτε 19 ούτε 21 βαθμούς Κελσίου: Αυτή είναι η θερμοκρασία που πρέπει να έχει το σπίτι σας το χειμώνα
Tips

Ούτε 19 ούτε 21 βαθμούς Κελσίου: Αυτή είναι η θερμοκρασία που πρέπει να έχει το σπίτι σας το χειμώνα

Ιαν 15, 2025
Next Post
Σαρακοστή εν όψει με χαλβά Δραπετσώνας από το κατάστημα «Καρπός ξηροί καρποί»

Σαρακοστή εν όψει με χαλβά Δραπετσώνας από το κατάστημα «Καρπός ξηροί καρποί»

Μισή κουταλιά από αυτό το λάδι μας γλυτώνει από έμφραγμα και εγκεφαλικό

Μισή κουταλιά από αυτό το λάδι μας γλυτώνει από έμφραγμα και εγκεφαλικό

Ανθοχώρι Μετσόβου: Δύο νέοι άνθρωποι αφήνουν την πόλη και μετατρέπουν σε τουριστικό προορισμό το χωριό

Ανθοχώρι Μετσόβου: Δύο νέοι άνθρωποι αφήνουν την πόλη και μετατρέπουν σε τουριστικό προορισμό το χωριό

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd