TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Παγωτό καρπούζι με τριαντάφυλλο της Έφης

Ιούν 14, 2022
in Μαγειρική
Παγωτό καρπούζι με τριαντάφυλλο της Έφης
Share on FacebookShare on Twitter

Παγωτό καρπούζι με τριαντάφυλλο της Έφης

ΥΛΙΚΑ:

1 μικρό καρπούζι καθαρισμένο από τα σποράκια
1 συσκευασία φυτική σαντιγύ
3/4 της κούπας εβαπορέ γάλα
1/4 της κούπας ανάμικτο χυμό φρούτων
2 συσκευασίες ζαχαρούχο γάλα
10 μικρά λουκουμάκια τριαντάφυλλο,κομμένα σε ακόμα μικρότερα κομματάκια
λίγο ροδόνερο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Ξεκινάμε πολτοποιώντας το καρπούζι στο μούλτι.Προσθέτουμε το εβαπορέ γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα.(Αν έχετε μεγάλο κάδο στο μούλτι,θα το βάλετε όλο μαζί,διαφορετικά σε δόσεις)
Σε ένα λεκανάκι χτυπάμε τη φυτική σαντιγύ μέχρι να σφίξει.Στη συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο και το εβαπορέ γάλα,το χυμό φρούτων και ξαναχτυπάμε το μείγμα.Τέλος ρίχνουμε το καρπούζι και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί,πλέον με ένα κουτάλι.
Αφήνουμε το μείγμα στην κατάψυξη για μια ώρα,βγάζουμε το παγωτό και το ξαναχτυπάμε.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μία ακόμα φορά και προσθέτουμε τα λουκουμάκια τριαντάφυλλο.Προσθέτουμε μερικές σταγόνες ροδόνερο και αφήνουμε το παγωτό στην κατάψυξη να παγώσει καλά.

*Σημ.: Χρησιμοποίησα ένα καψουλάκι κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής για να έχω το αποτέλεσμα αυτό.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.

ShareTweetShare

Related Posts

Χυλοπίτες με λαχανικά & μπεσαμέλ Φιλαδέλφεια
Μαγειρική

Χυλοπίτες με λαχανικά & μπεσαμέλ Φιλαδέλφεια

Νοέ 5, 2022
Μπάμιες με ανθότυρο κι άνηθο στο φούρνο (διαίτης)
Μαγειρική

Μπάμιες με ανθότυρο κι άνηθο στο φούρνο (διαίτης)

Νοέ 4, 2022
Χοιρινό με πουρέ πατάτας
Μαγειρική

Χοιρινό με πουρέ πατάτας

Νοέ 3, 2022
Εύκολη πίτα
Μαγειρική

Εύκολη πίτα

Νοέ 2, 2022
Λαχανοντολμάδες αυγολέμονο
Μαγειρική

Λαχανοντολμάδες αυγολέμονο

Νοέ 2, 2022
Κιμαδόπιτα
Μαγειρική

Κιμαδόπιτα

Νοέ 1, 2022
Next Post
Cheesecake στο ποτήρι με σπιτική μαρμελάδα

Cheesecake στο ποτήρι με σπιτική μαρμελάδα

Ατοπική δερματίτιδα στο τριχωτό της κεφαλής: Σε τι διαφέρει από πιτυρίδα και ψωρίαση

Ατοπική δερματίτιδα στο τριχωτό της κεφαλής: Σε τι διαφέρει από πιτυρίδα και ψωρίαση

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του νέου ταρτάν στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του νέου ταρτάν στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd