Στο τέλος της συνταγής θα σας βάλω τα λινκ και από την Βασούλα που έκανε τις δικές της αλλαγές και από την Μάνια Ντέλου που το έδωσε την αρχική συνταγούλα…
160 γρ. κρέμα γάλακτος
240 γρ. φράουλες καθαρισμένες
80 γρ. ζάχαρη
160 γρ. τυρί κρέμα
260 γρ. κρέμα γάλακτος
160 γρ. τυρί κρέμα
80 γρ. ζάχαρη
120 γρ. σοκολάτα
160 γρ. κρέμα γάλακτος
160 γρ. τυρί κρέμα
80 γρ. ζάχαρη
Η εκτέλεση στο Βιντεάκι :
Εγώ δεν έκανα αλλαγές στην συνταγή και δοκίμασα τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια.
Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω με τυρί μασκαρπόνε που το έκανε η βασούλα να δω τι αλλάζει στην γεύση.
https://www.facebook.com/vasiascrazykitchen/photos/pcb.1880355888870291/1880355262203687/?type=3&theater
Πάντως νομίζω με ότι τυράκι και να γίνει είναι μια βελούδινη γεύση.
Όταν ένωσα και τις 3 γεύσεις το έβαλα για μια νύχτα στην κατάψυξη.
Να ξέρετε ότι θα γίνει στην κατάψυξη πολύ σκληρό.
Όταν θέλετε να το σερβίρετε θα το βγάζετε μια ωρίτσα περίπου και θα το αφήνετε να μαλακώσει.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).