Όταν το παιδί κοιμάται με τον μπαμπά

Και ξαφνικά… μαθαίνεις πως είσαι έγκυος! Καινούρια πράγματα ξυπνούν μέσα σου… Συναισθήματα ανάμεικτα, χαρά, αγωνία και ένα είδος αγάπης εντελώς διαφορετικό από τα άλλα. Αυτό που αποκαλούμε μητρότητα!

Η γυναίκα αγαπά το παιδί της από την πρώτη στιγμή που μαθαίνει πως θα γίνει μητέρα. Ζει κάθε μέρα τις αλλαγές μέσω του σώματος της και γίνεται ολοκληρωτικά ένα με το μωρό, όταν αρχίζει να νιώθει το έμβρυο.

Οι άντρες δυστυχώς δεν είναι τόσο τυχεροί. Σίγουρα μοιράζονται την αγωνία και τη χαρά μα όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν είναι για αρκετό καιρό εντελώς άγνωστα για αυτούς μέχρι τη στιγμή που θα κρατήσουν τα παιδιά τους στα χέρια τους!

Μπαίνουν στη διαδικασία να υποδεχτούν ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους που γνωρίζουν πως θα αγαπούν αλλά νιώθουν ίσως και λίγο άβολα γιατί περνούν τη διαδικασία του δεσίματος.

Η αγκαλιά, ένα χάδι, ένα χαμόγελο από το παιδί… ο ύπνος! Ναι ο ύπνος! Είναι από τα πράγματα που δένουν πολύ έναν πατέρα με το παιδί τους. Άλλωστε οι άντρες αγαπούν πολύ το να κοιτάζουν τα παιδιά τους ενώ κοιμούνται. Τι καλύτερο λοιπόν από έναν υπνάκο μαζί με το μωρό;

Παρακάτω θα δούμε μερικές φωτογραφίες αντρών ενόσω κοιμούνται με τα παιδιά τους και είναι άκρως… τρυφερές!

Επιμέλεια κειμένου για το BabyRadio: Αγγελική Κατσαντρίδου

πηγή :http://babyradio.gr/goneis/otan-pedi-kimate-ton-bampa/