TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Ομελέτα φούρνου της Έφης

Δεκ 5, 2022
in Μαγειρική
Ομελέτα φούρνου της Έφης
Share on FacebookShare on Twitter

Ομελέτα φούρνου της Έφης

ομελέτα φούρνου

ΥΛΙΚΑ:
1 μεγάλο κολοκύθι
1 ντομάτα
6-7 αβγά
5 φέτες μπέικον
5 φέτες γκούντα
1 πράσινη πιπεριά γλυκιά
1 κόκκινη πιπεριά γλυκιά
3 λουκάνικα βραστά
2 πατάτες
4 φέτες του τοστ
λίγο γάλα
μαιντανό και ντοματινια για τη διακοσμηση του πιατου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χρειαζόμαστε μία φόρμα για κέικ, καλύτερα μακρόστενη.  Κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες και το κολοκυθάκι και τα αλατίζουμε .  Στρώνουμε προσεκτικά την λαδόκολλα στη φόρμα μας , καλύπτοντας και τα τοιχώματα.  Κόβουμε σε ροδέλες τις πατ΄τες και το κολοκύθι και τα αλατίζουμε.  Τα τοποθετούμε συμμετρικά στη βάση της φόρας με ελάχιστο ελαιολαδο και τα βάζουμε να ψηθούν στο φούρνο. Χτυπάμε και αλατίζουμε τα αυγά μας, προσθέτοντας λίγο γάλα για να φουσκώσου.  Όταν εχουν σχεδόν ψηθεί τα υλικά που βρίσκονται στο φούρνο, βγάζομε τη φόρμα και στρώνουμε επάνω,πρώτα το μπέιον για βγάλει λίπος και να νοστιμήσει τις πατάτες και το κολοκυθάκι και μετά πιπεριες, ντομάτα για να δώσει υγρασία, λουκάνικα, το τυρί και τέλος το ψωμί του τόστ που θα αποτελέσει την βάση της ομελέτας όταν  αναποδογυρίσουμε την φόρμα ια θα κάνει μια πολύ νόστιμη τραγανή κρούστα.  Ριχνουμε τα χτυπγμενα αβγα με το γαλα,φροντιζοντας να πανε και στο ψωμι ,αλλα και μεσα στην ομελετα. Ψηνουμε στον ηδη ζεστο φουρνο,στους 180C στον αερα.  Οταν ψηθουν τα αβγα και γινει τραγανο το ψωμι,σβηνουμε το φουρνο.Αφηνουμε την ομελετα να κρυωσει λιγο και αναποδογυριζουμε προσεκτικα,αφαιρωντας τη λαδοκολλα.  Διακοσμουμε με μαιντανο και ντοματινια.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.

ShareTweetShare

Related Posts

Μελομακάρονα «elpidas little corner»
Μαγειρική

Μελομακάρονα «elpidas little corner»

Δεκ 5, 2022
Φασολάκια λαδερά
Μαγειρική

Φασολάκια λαδερά

Δεκ 4, 2022
Τα μελομακάρονά μου
Μαγειρική

Τα μελομακάρονά μου

Δεκ 4, 2022
Σουτζούκι με πετιμέζι by Μαίρη
Μαγειρική

Σουτζούκι με πετιμέζι by Μαίρη

Δεκ 4, 2022
Μέλι από τα χεράκια μας
Μαγειρική

Μέλι από τα χεράκια μας

Δεκ 3, 2022
Χτένι με ρύζι
Μαγειρική

Χτένι με ρύζι

Δεκ 3, 2022

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd