Όλα τα tips για να έχεις πάντα υπέροχα και πυκνά φρύδια

Σύμφωνα με τους εξειδικευμένους makeup artists.

Το πρόσωπό μας είναι από τα κυριότερα και πιο δυνατά σημεία της εμφάνισής μας. Όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, τα φρύδια αποτελούν την κορνίζα του και έχουν μεγάλη δύναμη αφού μπορούν να αλλάξουν ολόκληρη την εικόνα σου στη στιγμή.

Με την πάροδο του χρόνου οι τάσεις αλλάζουν και προσαρμόζονται στα δεδομένα της εποχής. Τα υπερβολικά λεπτά (skinny) φρύδια που βλέπαμε παντού παλαιότερα, δεν έχουν καμία απολύτως θέση στα σημερινά πρότυπα ομορφιάς. Τη θέση τους έχουν πάρει τα πυκνά, γεμάτα και όσο το δυνατόν πιο natural φρύδια. Oι κορυφαίοι make-up artist υποστηρίζουν πως όσο πιο πλούσια και γεμάτα δείχνουν, τόσο πιο πολύ ενισχύεται η δύναμη της φυσικής ομορφιάς.

H Frida Kahlo υπήρξε ένα από τα πιο εμβληματικά πρόσωπα, με τα παχιά φρύδια της να αποτελούν το σήμα-κατατεθέν της. Σήμερα, όλοι οι beauty-experts στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση και μας δίνουν τις συμβουλές τους ώστε να αποκτήσουμε κι εμείς τα ιδανικά για το πρόσωπό μας φρύδια.

1) Σωστό βούρτσισμα

Πριν κάνεις οτιδήποτε, βούρτσισε τα φρύδια σου με ανοδική φορά χρησιμοποιώντας ένα καθαρό βουρτσάκι. Τα περισσότερα προϊόντα φρυδιών το έχουν ενσωματωμένο στο πίσω μέρος τους.

2) Εξέτασε προσεκτικά το πρόσωπό σου

Προσπάθησε να βρεις τις πραγματικές ανάγκες του προσώπου σου, δηλαδή αν τα φρύδια σου χρειάζονται μήκος, ύψος του τόξου ή απλά σταθεροποίηση του υπάρχοντος σχήματος.

3) Γέμισε τα κενά

Εάν τα φρύδια σου χρειάζονται γέμισμα, συμπλήρωσε πρώτα τα μπροστινά κενά με ανοδική πάντα φορά ώστε να πετύχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα. Μην ξεχάσεις να χτενίσεις τα φρύδια σου ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα το προϊόν.

4) Ολοκλήρωσε με highlighter

Άπλωσε μια μικρή ποσότητα από το αγαπημένο σου highlighter στο κόκκαλο του φρυδιού για να δώσεις φως και να αναδείξεις το σχήμα που δημιούργησες. Αυτό το τρικ θα κάνει το φρύδι σου να φαίνεται αυτομάτως πιο ανασηκωμένο.

 

Image: coraliapatricia

πηγή :https://plus.queen.gr/beauty-style/story/3379/ola-ta-tips-gia-na-exeis-panta-yperoxa-pykna-frydia

Related Posts

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *