
3 Ντομάτες μεγάλες
2 Μεγάλα κρεμμύδια
1 Πατάτα ωμή και τριμμένη στον τρίφτη
1/2 ματσάκι δυόσμο
Λίγο μαϊντανό
1 μικρο κομμάτι τυρί φέτα
2 Κουτ. της σούπας ζάχαρη
Αλάτι
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Καλό θα είναι οι ντομάτες να είναι άνυδρες
Εκτέλεση
Στύβουμε καλά και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες, τα κρεμμύδια,την πατάτα, το τυρί και όλα τα υπόλοιπα μυρωδικά. Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, την ζάχαρη και το αλεύρι, τόσο όσο να γίνει ένας πηχτός χυλός (εγώ έριξα πέντε κουταλιές καλά γεμάτες σούπας).
Ρίχνουμε σε καυτό λάδι με το κουτάλι και βάζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί να τραβήξουν τα λάδια τους.