
Αγανακτισμένος εμφανίζεται ιδιοκτήτης περιπτέρου στην οδό Μπότσαρη στο Βόλο, καταγγέλλοντας επανειλημμένα κρούσματα κλοπής από άγνωστο δράστη. Σύμφωνα με τη δημόσια αναφορά του, ο δράστης εκμεταλλεύεται στιγμές που η υπάλληλος είναι απασχολημένη για να ανοίξει τα ψυγεία του περιπτέρου και να αφαιρέσει προϊόντα, κυρίως ποτά και αναψυκτικά.
«Το γνωρίζετε αυτό το κλεφτρόνι; Μπαίνει και κλέβει από τα ψυγεία όταν η υπάλληλος είναι απασχολημένη! Όποιος γνωρίζει κάτι ας μας δώσει πληροφορίες!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο περιπτερούχος, καλώντας τους πολίτες και τους περιοίκους να βοηθήσουν στην αναγνώριση του ατόμου, προκειμένου να σταματήσουν οι κλοπές.
Το περιστατικό έχει ήδη προκαλέσει ανησυχία στη γειτονιά, με πολλούς επαγγελματίες να εκφράζουν φόβους για την αύξηση της μικροεγκληματικότητας στην περιοχή. Ο περιπτερούχος έχει κοινοποιήσει και σχετικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, με την ελπίδα ότι κάποιος θα αναγνωρίσει τον δράστη. Οι αρχές έχουν ενημερωθεί και εξετάζουν τα στοιχεία.
ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:



ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ, ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)
Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797
© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd
© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd