Μουστοκούλουρα
Υλικά :
3 ποτήρια μούστο
2 ποτήρια ζάχαρη
1 1/5 ποτήρι λάδι
2 κ.σ. σόδα
2 κ.σ. κακάο
1 κ.γ. κανέλλα
1 κ.γ. γαρύφαλλο
2 κιλά αλεύρι (ή και παραπάνω τόσο ώστε να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια)
Εκτέλεση :
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά εκτός από το αλεύρι που το ρίχνουμε λίγο λίγο μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια και να είναι εύπλαστη και μαλακή. Παίρνουμε κομματάκια ζύμης και πλάθουμε τα κουλουράκια μας, τα βάζουμε στην λαμαρίνα μας σε αντικολητικό χαρτί και στα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά. Προσέχουμε να μην ξεροψηθούν για να είναι μαλακά.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας την έστειλε η φίλη μας Μαρία Καλοκάθη.