TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Μix θαλασσινών με πιλάφι

Ιούλ 29, 2022
in Μαγειρική
Μix θαλασσινών με πιλάφι
Share on FacebookShare on Twitter

Ψάχνοντας στα κιτάπια μου για νηστίσιμες συνταγούλες που θα χρειαστώ, βρήκα μία δική μου, που είναι εύκολη, γρήγορη και πολύ οικονομική…

Υλικά για το mix θαλασσινών :

Mix θαλασσινών με μύδια, χταποδάκι, γαρίδες και σουρίμι

πιπεριές

baby κρεμμυδάκια

ξερό κρεμμύδι

σκόρδο

αλάτι

πιπέρι

κάρυ

λίγο ούζο

χυμό ντομάτας

Εκτέλεση :

Αχνίζουμε λίγο τα υλικά (το Mix θαλασσινών με μύδια, χταποδάκι, γαρίδες και σουρίμι, συν πιπεριές και baby κρεμμυδάκια) σε νερό που κοχλάζει και τα σουρώνουμε.
Σωτάρουμε το ξερό κρεμμύδι και το σκόρδο και  καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι και μπόλικο κάρυ.
Προσθέτουμε το mix θαλασσινών και σβήνουμε με ουζάκι.
Ρίχνουμε λίγο χυμό ντομάτας με ελάχιστο ζεστό νεράκι και βράζουμε για λίγα μόνο λεπτά ώσπου να χυλώσει η σάλτσα.
Συνοδεύουμε με πιλάφι από ρύζι κίτρινο ή μπασμάτι ή πλιγούρι (σπασμένο στάρι).

Υλικά για το πιλάφι:

ρύζι κίτρινο ή μπασμάτι ή πλιγούρι (σπασμένο στάρι)

κρεμμύδι

κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης

Εκτέλεση για το πιλάφι :
Σωτάρουμε κρεμμύδι και την κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης.  Ρίχνουμε ένα φλιτζάνι πλιγούρι ή ρύζι, ανακατεύουμε και σβήνουμε με δύο φλιτζάνια νερό.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να χυλώσει.
Σβήνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε 20 λεπτά να τραβήξει τα υγρά.
Σημείωση : Στη φωτογραφία, το πιλάφι είναι φτιαγμένο με πλιγούρι. ‘Ηταν τέλειο…
Τις οδηγίες για να το χρησιμοποιήσω, μου τις έδωσε η Argiro Porpatoneli.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μaria Chatzisimou.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας

Ιούν 27, 2025
Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο
Μαγειρική

Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο

Ιούν 26, 2025
Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου
Μαγειρική

Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου

Ιούν 25, 2025
Παγωτό της «φωτιάς»
Μαγειρική

Παγωτό της «φωτιάς»

Ιούν 24, 2025
Τούρτα κεράσι-μπισκότο
Μαγειρική

Τούρτα κεράσι-μπισκότο

Ιούν 23, 2025
Κέικ κρέμα-κεράσι
Μαγειρική

Κέικ κρέμα-κεράσι

Ιούν 22, 2025
Next Post
Ο Φώτης Μπουλογεώργος πήρε το πτυχιο του Μαθηματικού Α. Π. Θ κι ορκίστηκε νέος επιστήμονας

Ο Φώτης Μπουλογεώργος πήρε το πτυχιο του Μαθηματικού Α. Π. Θ κι ορκίστηκε νέος επιστήμονας

Πρώτα σαλάτα, μετά υδατάνθρακες; Τι ρόλο παίζει η σειρά κατανάλωσης των τροφών στο γεύμα

Πρώτα σαλάτα, μετά υδατάνθρακες; Τι ρόλο παίζει η σειρά κατανάλωσης των τροφών στο γεύμα

Νέες παρεμβάσεις σε σημεία της πόλης ο Δ. Τρικκαίων

Νέες παρεμβάσεις σε σημεία της πόλης ο Δ. Τρικκαίων

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd