TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Μηλόπιτα στο τηγάνι

Οκτ 11, 2022
in Μαγειρική
Μηλόπιτα στο τηγάνι
Share on FacebookShare on Twitter

Μηλόπιτα στο τηγάνι

Ναι εύκολα και πολύ νόστιμα σε λίγα λεπτά τρώτε Μηλόπιτα.Τέλεια ιδέα αν θέλετε γλυκό και έχετε 2 μήλα στο σπίτι.  Με ελάχιστα υλικά και τόσο πλούσια γεύση θα την αγαπήσετε.  Πάμε στην κουζίνα μου να φτιάξουμε τηγανητή Μηλόπιτα…

 Υλικά
2 μήλα η μπανάνες η αχλάδια

1 κ.σ. βούτυρο

1 κ.σ. μέλι

1 κ.γ. υγρή βανίλια η κλωνάρι βανίλιας

1/2 κ.γ. κανέλα

2  αυγά
1/2 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπα γάλα
πρέζα αλάτι
100 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
60 γρ. βούτυρο
1 κ.γ. μπέικιν
αν έχετε μπορείτε να βάλετε και λίγα καρύδια

Οδηγίες
Σε ένα τηγάνι 25 εκ βάζουμε το βούτυρο-μέλι τα μήλα κομμένα καρέ.
Προσθέτουμε την βανίλια και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε περίπου 10 λεπτά να πάρουν χρώμα

 Μέχρι να γίνουν τα μήλα ετοιμάζουμε το μείγμα του κέικ
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και το αλάτι με αυγοδάρτη
Προσθέτουμε το γάλα με το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε
Ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι-μπέικιν στο μείγμα με τα αυγά,συνεχίζοντας το ανακάτεμα και ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τα μήλα.
Σκεπάζουμε με ένα καπάκι το τηγάνι χαμηλώνουμε την φωτιά για 10 λεπτά
Αναποδογυρίζουμε σαν ομελέτα μπορείτε και με ένα πιάτο αν σας βοηθάει.
Αφήνουμε άλλα 5 λεπτά και η Μηλόπιτα είναι έτοιμη αφήνουμε για 5 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με λίγη άχνη-κανέλα και  έχουμε τέλεια μυρωδάτη Μηλόπιτα.

                                            “Καλή γλυκιά όρεξη elpidas little corner”

Καλή επιτυχία .

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Ελπίδα Χαραλαμπίδου , τις συνταγές της οποίας μπορείτε να δείτε και στην σελίδα της : http://elpidaslittlecorner.blogspot.gr/2016/11/blog-post_9.html

ShareTweetShare

Related Posts

Ανάποδη μηλόπιτα
Μαγειρική

Ανάποδη μηλόπιτα

Οκτ 10, 2022
Σουβλάκι με κρέας καγκουρό
Μαγειρική

Σουβλάκι με κρέας καγκουρό

Οκτ 10, 2022
Μπουρέκια παστουρμά
Μαγειρική

Μπουρέκια παστουρμά

Οκτ 9, 2022
Γλυκό κουταλιού φράπα
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού φράπα

Οκτ 8, 2022
Κότα στην λαδόκολλα
Μαγειρική

Κότα στην λαδόκολλα

Οκτ 7, 2022
Γλυκό του κουταλιού κυδώνι
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού κυδώνι

Οκτ 7, 2022

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd