Μετατρέψτε τις προσωπικές σας φωτογραφίες σε έργα τέχνης για τον τοίχο

Έχουμε πλέον περάσει σε μια νέα εποχή όσον αφορά τη φωτογραφία, καθώς οι ψηφιακές κάμερες – είτε πρόκειται για μια επαγγελματική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή είτε για την κάμερα του κινητού σας τηλεφώνου – έχουν αντικαταστήσει εδώ και πολλά χρόνια τις μηχανές με φιλμ.

Οι εκτυπωμένες φωτογραφίες που κάποτε γέμιζαν τα κουτιά παπουτσιών, έχουν αντικατασταθεί και αυτές με σκληρούς δίσκους και με ιστοχώρους που φιλοξενούν, αποθηκεύουν και οργανώνουν το φωτογραφικό σας υλικό, όπως το Facebook, το Flickr, το Instagram κ.α.

Η ψηφιακή αυτή μεταφορά της εικόνας, εκτός από το γεγονός ότι κάνει τη συλλογή φωτογραφιών προσβάσιμη σε όλους, έχει και ένα άλλο πλεονέκτημα: σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το φωτογραφικό σας υλικό για να δημιουργήσετε τα δικά σας έργα τέχνης που θα δεσπόζουν περήφανα στους τοίχους του σπιτιού σας, πιο εύκολα από ποτέ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τη φωτογραφία που σας αρέσει και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που ακολουθούν.

Προμηθευτείτε χαρτόνια μακέτας σάντουιτς. Μπορείτε να τα βρείτε σε πολυκαταστήματα ή καταστήματα που πωλούν χαρτικά και βιβλιοπωλεία. Υπάρχουν διάφορες διαστάσεις και πάχη. Ένα χαρτόνι διάστασης 50 x 70 εκ είναι ένα καλό μέγεθος, αλλά μπορείτε να πάρετε όποιο μέγεθος αρέσει σε εσάς και πιστεύετε πως ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας.

Πάρτε χαρτόνια μακέτας σάντουιτς.

#1 Εκτυπώστε τη φωτογραφία σας σε μέγεθος Α1, εάν το χαρτόνι μακέτας είναι διαστάσεων 50 x 70 εκ. Αν έχετε επιλέξει μεγαλύτερου ή μικρότερου μεγέθους χαρτόνι, φροντίστε η εκτύπωσή σας σε κάθε περίπτωση να είναι μεγαλύτερη από τη διάσταση του χαρτονιού. Τοποθετείστε τη φωτογραφία σας ανάποδα και βάλτε τη πάνω στο μακετόχαρτο.

Πάρτε τη φωτογραφία σας και βάλτε την πάνω στο μακετόχαρτο.

#2 Τυλίξτε το χαρτί που περισσεύει γύρω από το μακετόχαρτο. Μπορείτε να το στερεώσετε με συρραπτικό, κόλλα ή ταινία διπλής όψεως.

Τυλίξτε το χαρτί που περισσεύει.

#3 Αν θέλετε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα υφή στον πίνακά σας, τότε εκτυπώστε τη φωτογραφία σας σε καμβά. Θα δώσει πιο έντονα την αίσθηση ότι ο πίνακας είναι ζωγραφισμένος.

Κρεμάστε το έργο τέχνης που μόλις δημιουργήσατε στον τοίχο του σπιτιού σας τοποθετώντας ταινίες για κάδρα ή velcro.

#4 Η ψηφιακή εποχή σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τεχνικές και υλικά που κάποτε ήταν αυστηρά για επαγγελματίες. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να δημιουργήσετε επιτοίχια έργα τέχνης με το δικό σας προσωπικό υλικό. Τα αποτελέσματα μπορούν να είναι εκπληκτικά.

Το έργο σας είναι πανέτοιμο.

πηγή : http://spirossoulis.com/kataskevi-diy-metatrepste-tis-proswpikes-sas-fwtografies-se-erga-texnix-gia-ton-toixo/