«Μένουμε» Ευρώπη» βροντοφώναξαν οι υποστηρικτές του ΝΑΙ στα Τρίκαλα

Παλμός και πάθος από τους ομιλητές ήταν τα χαρακτηριστικά της συγκέντρωσης των υποστηρικτών του ΝΑΙ στα Τρίκαλα. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία απόψε το βράδυ με ένα μεγάλο αριθμό Τρικαλινών να δίνουν το παρόν. Εκπρόσωποι της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ συμμετείχαν μαζί με τον κόσμο.

Η έκφραση του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου «που φτάσαμε» καταχειροκροτήθηκε από τους συγκεντρωμένους. «Είναι εθνική μας υποχρέωση να απομονώσουμε τους εραστές της δραχμής» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπαστεργίου. «Δεν νοείται Ελλάδα χωρίς Ευρώπη, γιατί η Ελλάδα είναι Ευρώπη» υποστήριξε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος ο οποίος πρόσθεσε ότι ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας είναι ο διχασμός. «Να είμαστε προσεκτικοί αυτές τις ώρες, χρειάζεται σύνεση κι ομοψυχία» τόνισε.

«Προχωράμε ενωμένοι. Δεν θα αφήσουμε σε καμία περίπτωση να νικήσει ο διχασμός» υπογράμμισε ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης ο οποίος μίλησε με πάθος και απηύθυνε κάλεσμα προς την Κυβέρνηση να αποσύρει το δημοψήφισμα και να πάει σε συμφωνία.

Ενώ την απογοήτευσή του για τη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα και οι Έλληνες και τις αγωνίες του εξέφρασε ο εκπρόσωπος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Παναγιώτης Πιλάτος.

Κοινή συνιστώσα των ομιλιών το κατηγορώ προς την Κυβέρνηση που έβαλε σε περιπέτεια τη χώρα και την ευρωπαϊκή της πορεία.

Το συντονισμό της συγκέντρωσης είχε η αντιδήμαρχος Χρυσάνθη Γάλου – Δαλκαφούκη.