TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Μελιτζανοσταμνάκια γεμιστά με μοσχάρι και τυρί γκούντα

Μαΐ 20, 2023
in Μαγειρική
Μελιτζανοσταμνάκια γεμιστά με μοσχάρι και τυρί γκούντα
Share on FacebookShare on Twitter

Ένα φαγητό πολύ ιδιαίτερο στην γεύση θα έλεγα και πολύ εντυπωσιακό …

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχαράκι στήθος
Ένα κομμάτι τυρί γκουντα
Μελιτζάνες κατά βούληση
2 Κρεμμύδια
2 Σκελίδες σκόρδο
Σάλτσα κατά προτίμηση σπιτική
Κουταλιά μπελτέ
Λίγο κρασί
Αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πρώτα κόψτε τις μελιτζάνες στην μεση,και λίγο από κάτω για να πατάνε ωραία μέσα στο ταψι,βγαλτε την ψίχα τους απόμέσα με ένα κουταλάκι και βάλτε τις σε μια λεκάνη με αλατόνερο για 2Ο λεπτα, ψηστε τις στο γκριλ του φούρνουμέχρι να μαλακώσουν. Μαγειρέψτε το μοσχαράκι σας όπως εσείς θέλετε, εγώ έβαλα το κρέαςμέσα στην κατσαρόλα σε μπουκιτσες,εσβησα με λίγο ξίδι αφού πρώτα ήπιε τα υγρά του,εριξα λίγο λάδι και το τσιγάρισαμαζί με δυο μεγάλα κρεμμυδια,τα σκόρδα και έσβησα με λίγο κρασι,τελος έριξα την σάλτα μου και το αλατοπίπερομαζί με λίγο νερακι, εκλεισα την χύτρα μου και σε 25 ήταν ετοιμο. Γεμισα τις μελιτζάνες με το κρέας και την σάλτσα του κρέατος και έβαλα και τρεις κύβους τυρί γκουντα μέσα στην κάθε μελιτζάνα. Τέλος έριξα και από πάνωτυράκι τριμμένο, επίσης ρίχνουμε και την υπόλοιπη σάλτσα μας μέσα στο ταψί και ψήνουμε στον φούρνο στους 22Ο μέχρι να ροδίσει και να γίνει το φαγητό μας και να δέσει η σαλτσούλα μας..σερβιρουμε και απολαμβάνουμε.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Κολοκυθάκια γεμιστά με λαχανοντολμάδες
Μαγειρική

Κολοκυθάκια γεμιστά με λαχανοντολμάδες

Μαΐ 20, 2023
Γλυκό ψυγείου με ζελέ – κρέμα καραμέλα και μπισκότα
Μαγειρική

Γλυκό ψυγείου με ζελέ – κρέμα καραμέλα και μπισκότα

Μαΐ 20, 2023
Γαλατόπιτα νηστίσιμη
Μαγειρική

Γαλατόπιτα νηστίσιμη

Μαΐ 19, 2023
Αλμυροί λουκουμάδες
Μαγειρική

Αλμυροί λουκουμάδες

Μαΐ 19, 2023
Γλυκό ψυγείου σε μπολάκια
Μαγειρική

Γλυκό ψυγείου σε μπολάκια

Μαΐ 19, 2023
Κέικ φράουλας
Μαγειρική

Κέικ φράουλας

Μαΐ 18, 2023

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd