Μεγάλη συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Τρικκαίων Κώστα Κρεμμύδα

Σε μια μαζική και ενθουσιώδη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων, Κώστας Κρεμμύδας έκανε την Πέμπτη 23/5 την κεντρική προεκλογική ομιλία του, που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στην πόλη, όπως και την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, του συνδυασμού «Μαζί για τα Τρίκαλα».

Ήταν μία συγκέντρωση που θύμισε άλλες εποχές, όπου ο κόσμος πήγαινε σε αυτές και είχε παλμό, πάθος, προσμονή, επικοινωνούσε και ταυτιζόταν απόλυτα με τον ομιλητή. Μπροστάρης σε όλη αυτή την μοναδική συγκέντρωση, τα νιάτα και η ομορφιά, η πολύ νεολαία που παραβρέθηκε.
Αυτή είναι που έδωσε τον εκρηκτικό τόνο και τον παλμό, δείχνοντας ότι στηρίζει το πρόσωπο – τον άνθρωπο Κώστα Κρεμμύδα, ένα ακέραιο χαρακτήρα, φαρμακοποιό – επιστήμονα, με Παιδεία και μόρφωση, προσιτό και φιλικό σε κάθε άνθρωπο που τον πλησιάζει για να του μιλήσει, ο οποίος είναι το αύριο και το μέλλον του Δήμου Τρικκαίων, έναν άνθρωπο που έχει κώδικα επικοινωνίας με τους νέους ανθρώπους.
Η μεγαλειώδης αυτή συγκέντρωση έδειξε ότι ο τόπος διψάει για αλλαγή και φρέσκο αίμα στα ηνία του Δήμου, χρειάζεται Δήμαρχο νέο, με φρέσκες και μοντέρνες ιδέες, εξωστρεφή, διαλλακτικό, με ένσημα και βιογραφικό εργασίας και όχι επαγγελματία της πολιτικής, που θα δουλέψει για τα συμφέροντα όλων των δημοτών και όχι μίας παρέας. Ένα Δήμαρχο που θα φέρει φως και οξυγόνο καταρχήν στο Δημαρχείο αλλά και σε όλο τον Δήμο.

πηγή: eklogestrikala.gr