Mήνυμα ενάντια στη βία κατά των γυναικών

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ημέρο εκδηλώσεων ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης που υλοποιήθηκε στις 23-25 Νοεμβρίου 2014 από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Τρικκαίων και την αμκε Συνειρμός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναίκων.
Οι Τρικαλινοί και οι Τρικαλινές ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα των δύο δομών, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξη τους στην προσπάθεια να προστατευθούν όλες οι γυναίκες που υφίστανται οποιαδήποτε μορφή βίας να ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ και την τοπική κοινωνία να δείξει ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΒΙΑ. «Με την παρουσία και τη συμμετοχή τους σε όλες τις δράσεις του 3ημέρου ( δραματοποιημένο παραμύθι για ενήλικες, Ημερίδα, Δράσεις Δρόμου κλπ ), ένωσαν τις φωνές τους μαζί μας, βοηθώντας να ακουστεί δυνατά στην πόλη το μήνυμα μας ότι οι γυναίκες που υφίστανται βία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΟΝΕΣ. Από τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου 2014 το μήνυμα για ανάγκη εξάλειψης κάθε μορφής βίας κατά των γυναικών, με τη βοήθεια όλων των Τρικαλινών πολιτών, ακούστηκε δυνατά στην πόλη μας!!!!
Σας ευχαριστούμε θερμά και ας προσπαθήσουμε με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Καταπολέμηση της Βίας κατά των Γυναικών, να κάνουμε κάθε ημέρα χρόνου, ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ» αναφέρουν οι εκπρόσωποι των δύο δομών.