Λαζανάκι με σως τυριών

Υλικά:

Υλικά :

1 πακέτο λαζανακι

2 μικρές κρέμες γάλακτος

200 γρ. Φιλαδέλφεια

100 γρ. φέτα

μια κούπα κίτρινο τυρί

μια συσκευασία μανιτάρια

μια συσκευασία μπέικον

1 κουτάλι βούτυρο

αλατι

πιπέρι

Εκτέλεση : 

Τα λαζανακια τα βράζετε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και ρίχνετε πολύ λίγο ελαιόλαδο στο νερό που βράζουν για την σως. Βάζετε το βούτυρο σε ενα βαθύ τηγάνι και τα μανιτάρια να σοταριστουν , προσθέτετε το μπέικον για λίγα λεπτά να πάρει λίγο χρώμα αλλά να μην ξεραθεί. Μετά ρίχνετε το Φιλαδέλφεια και την φέτα την κρέμα γάλακτος, λίγο αλατι και μπόλικο πιπέρι. Τα αφήνετε να βράσουν για μερικά λεπτά να γίνουν ολα μαζί μια παχύρρευστη σως και μόλις το σβήσετε ρίχνετε την μισή κούπα κίτρινο τυρί, το υπόλοιπο τυρι το ρίχνετε πάνω απο τα λαζανακια οταν τα σερβίρεται .

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).