TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Featured

Λαμπρά εγκαίνια της πλατείας της Πύλης

Μαΐ 19, 2025
in Featured, slider, Τοπικά
Λαμπρά εγκαίνια της πλατείας της Πύλης
Share on FacebookShare on Twitter

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Νέας πλατείας της Πύλης την Κυριακή από τον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα παρουσία πλήθους κόσμου κόσμου.

 Τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης –Γαρδικίου και Πύλης κ. κ. Χρυσόστομος συνεπικουρούμενος από Ιερείς της Ομώνυμης Ιεράς Μητροπόλεως και της ευρύτερης περιοχής.

Ακολούθησε η κοπή της κορδέλας από τον Δήμαρχο κ. Κων/νο Μαράβα και από τους επίσημους προσκεκλημένους.

Στην συνέχεια έγιναν οι χαιρετισμοί και οι ομιλίες αρχικά από την Αν. Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής του Δήμου Πύλης κ. Ντίνα Μπέκου, η οποία αναφέρθηκε στην ανανεωμένη πλατεία της Πύλης- ένα τόπο γεμάτο Μνήμες, ένα χώρο που για 60 χρόνια αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την καθημερινότητα και τις γιορτές της πόλης μας.

Συνεχίζοντας η κ. Μπέκου τόνισε, σήμερα με ιδιαίτερη χαρά την παραδίδουμε και πάλι στους κατοίκους της Πύλης και τους επισκέπτες –όχι απλώς ως έναν ανακαινισμένο χώρο, αλλά ως μια σύγχρονη ανοιχτή πλατεία, σχεδιασμένη με σεβασμό στο παρελθόν και βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Τελειώνοντας περιέγραψε με λεπτομέρεια τι περιλαμβάνει ο χώρος της πλατείας.

Ακολούθησε η ομιλία του Δημάρχου Κώστα Μαράβα, που μεταξύ άλλων ανέφερε: Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια – και με τις ευλογίες και τις ευχές της Εκκλησίας μας – εγκαινιάζουμε σήμερα και παραδίδουμε στους δημότες και στους επισκέπτες μας τη νέα, αναβαθμισμένη πλατεία της Πύλης.

Ένα έργο–σύμβολο της νέας ταυτότητας που διαμορφώνουμε για την πόλη μας.

Μια ταυτότητα που τιμά το παρελθόν και ταυτόχρονα κοιτά με αυτοπεποίθηση προς το μέλλον.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 1.163.664,40 ευρώ.

Η χρηματοδότηση της μελέτης εξασφαλίστηκε από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», ενώ η κατασκευή του υλοποιήθηκε μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επί υπουργίας του Κώστα Σκρέκα, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για τη διαρκή του στήριξη.

Πρόκειται για ένα έργο με ιδιαίτερο βάρος και συμβολισμό, που αναβαθμίζει έναν από τους πιο εμβληματικούς χώρους της πόλης – έναν χώρο ταυτισμένο με τη μνήμη, την ταυτότητα και την καθημερινότητα των κατοίκων της Πύλης.

Η ανάπλαση της πλατείας δεν είναι μια αποσπασματική παρέμβαση.

Εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αναδόμησης του αστικού ιστού της Πύλης. Ένα σχέδιο που υλοποιούμε με συνέπεια και στόχο τη συνολική αναβάθμιση της πόλης.

Η Πύλη διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά για να εξελιχθεί σε σημαντικό πολιτιστικό και τουριστικό κόμβο της Θεσσαλίας.

Χαιρετισμό έκαναν ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Παπαστεργίου, οι βουλευτές κ. Σκρέκας, κ. Λιούτας, κ. Παπακώστα, η Αντ/ρχης κ. Ντιντή, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Νίκος Σακκάς και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Πύλης κ. Αλέξανδρος Τζιουβάρας.

Παρόντες επίσης ήταν ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδων Αγναντής, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής και Δ/της του Α.Τ. Πύλης κ. Χρήστος Παπαδογιάννης, ο Προϊστάμενος του Π.Κ. Πύλης κ. Γεώργιος Καραχάλιος, ο Διοικητής της Αστυνομικής Σχολής Μουζακίου κ. Ιωάννης Τσιώλης, ο πρόεδρος του ΓΝ Τρικάλων Κ. Γρηγορίου και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων κ. Ιωάννης Αναγνώστου.

Η εκδήλωση της τελετής των εγκαινίων έκλεισε με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Ιωαννίνων που έπαιξε με καταπληκτικό τρόπο ελαφρά και λαϊκά τραγούδια του Ελληνικού ρεπερτορίου ενθουσιάζοντας τον κόσμο που παρακολουθούσε.

Tags: ΕΓΚΑΙΝΙΑπλατείαΠΥΛΗ
ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

ΕΛΜΕΤ  – ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28/1 ΣΤΙΣ 13.30 ΣΤΗΝ ΠΛ. ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ
Τοπικά

ΕΛΜΕΤ: Ακυρώνουμε τις εξετάσεις τύπου PISA στην πράξη! -Απορρίπτουμε την προσπάθεια κατηγοριοποίησηςκαι υποβάθμισης των δημόσιων σχολείων!

Μαΐ 19, 2025
Σε εξέλιξη ο καθαρισμός δημοτικών οικοπέδων από τον Δήμο Μετεώρων
Featured

Σε εξέλιξη ο καθαρισμός δημοτικών οικοπέδων από τον Δήμο Μετεώρων

Μαΐ 19, 2025
Δικογραφία για δυο άτομα για κλοπή δίκυκλων
Featured

Τρίκαλα: Δέκα άτομα ακινητοποίησαν στο δρόμο δικυκλιστή και του αφαίρεσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα

Μαΐ 19, 2025
Στο 82,78% το ποσοστό επιτυχίας των μαθητών των ΓΕΛ στα Τρίκαλα
Featured

Πανελλαδικές 2025: Επίδομα 350 ευρώ για υποψηφίους των εξετάσεων

Μαΐ 19, 2025
Ευχέλαιο για τους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Ειρήνης
Featured

10 Τips για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Μαΐ 19, 2025
Δημήτρης Παπαστεργίου: Έρχεται ο Προσωπικός Αριθμός για κάθε πολίτη! – Το κτηματολόγιο είναι το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΗΧΗΤΙΚΟ)
Featured

Δημήτρης Παπαστεργίου: Έρχεται ο Προσωπικός Αριθμός για κάθε πολίτη! – Το κτηματολόγιο είναι το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΗΧΗΤΙΚΟ)

Μαΐ 18, 2025

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd