Κροκέτες φέτας…
Υλικά
300 γραμμάρια φέτα τριμμένη
100 γραμμάρια τυρί κίτρινο τριμμένο
πιπέρι λευκό
1 αυγό
1 κ.σ. γάλα
λίγο αλάτι για τον κρόκο
τριμμένη φρυγανιά
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Βάζω τα τριμμένα τυριά, το πιπέρι, το ασπράδι από το αυγό και λίγο πιπέρι, ανακατεύω καλά και κάνω μπαλίτσες. Χτυπάω το κρόκο με το γάλα, λίγο αλάτι και περνάω τις μπάλες τυριών από τη τριμμένη φρυγανιά, μετά στον κρόκο και πάλι από τη τριμμένη φρυγανιά. Αφήνω 30 λεπτά στο ψυγείο και τηγανίζω σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Καρανικόλα.