Κουλουράκια πασχαλινά

ΥΛΙΚΑ :

450 γρ.φυτινη με αρωμα βουτυρου
2 ποτηρια ζαχαρη
6 αυγά
3/4 ποτηριου κρασιου γάλα
3 βανιλιες
1 φακελακι μπαικιν
ξυσμα ενος πορτοκαλιου
750 γρ. αλευρι για ολες τις χρήσεις
750 γρ.φαριναπ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Χτυπάμε τη φυτινη να αφρατεψει.Ρίχνουμε τη ζαχαρη και συνεχιζουμε το χτυπημα.Ρίχνουμε τα αυγά,το γάλα,τις βανιλιες,το ξύσμα και σιγά σιγα το αλευρι με το μπαικιν.Πλάθουμε μικρα κουλουρακια γιατι φουσκώνουν αρκετα.Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για  15-20 λεπτά.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ……..

Την συνταγή μας έδωσε η Βιβή Μαργαρίτη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ