TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Κοτόπουλο με φινόκιο και μαρούλι

Αυγ 11, 2020
in Μαγειρική
Κοτόπουλο με φινόκιο και μαρούλι
Share on FacebookShare on Twitter
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΦΙΝΟΚΙΟ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΛΙ…

Υλικά
6 με 7 μπουτάκια κοτόπουλου
1 μεγάλο μαρούλι
1 μεγαλούτσικο φινόκιο
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ξερό κρεμμύδι μεγάλο
Μισό ματσάκι άνηθο
2 αυγά
2 λεμόνια
Μία κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ
Ελαιόλαδο για το τσιγάρισμα και νεράκι.
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σε φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα μπουτάκια κοτόπουλου.
Τσιγαρίζουμε καλά τα μπουτάκια και τα αφαιρούμε από την κατσαρόλα, στο ίδιο ελαιόλαδο ρίχνουμε ψιλοκομμένα τα κρεμμυδάκια, το κρεμμύδι το ξερό μαζί με το φινόκιο κομμένο σε φέτες και τσιγαρίζουμε καλά.  Στην συνέχεια ρίχνουμε τα μαρούλια ψιλοκομμένα μέσα και τα αφήνουμε να κατέβουν όσο γίνεται κάτω στην κατσαρόλα δηλαδή να φύγουν τα πολλά υγρά τους, ανακατεύουμε μία φορά και ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο και αραδιάζουμε τα κοτοπουλάκια επάνω στη σειρά.  Ρίχνουμε νεράκι όχι πάρα πολύ, δεν θέλουμε πολλά υγρά μέσα στην κατσαρόλα και βράζουμε το φαγητό μας για περίπου άλλα 25 λεπτά.  ‘Οταν το φαγητό γίνει αφαιρούμε με την κουτάλα 5 κουταλιές μεγάλες ζωμό σε ένα βαθύ πιάτο και ρίχνουμε μέσα τον χυμό από τα λεμόνια και την μία κουταλιά κορν φλάουρ και διαλύουμε καλά. Στην συνέχεια στο μπλέντερ χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν αφρός και ρίχνουμε και τους κρόκους ,χτυπάμε καλά και μέσα σε αυτό ρίχνουμε το μείγμα που έχει το πιάτο μας  Στην συνέχεια ρίχνουμε στο φαγητό και κουνάμε την κατσαρόλα. Σερβίρουμε ζεστό.
Καλή επιτυχία.

 

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού κεράσι της γιαγιάς Κικής

Ιούν 29, 2025
Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού
Μαγειρική

Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού

Ιούν 28, 2025
Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας

Ιούν 27, 2025
Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο
Μαγειρική

Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο

Ιούν 26, 2025
Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου
Μαγειρική

Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου

Ιούν 25, 2025
Παγωτό της «φωτιάς»
Μαγειρική

Παγωτό της «φωτιάς»

Ιούν 24, 2025
Next Post
Οι “Λέων και Δανάη” στο δημοτικό σχολείο Ελάτης με τη συγγραφέα Χριστίνα Αλεξίου

Οι "Λέων και Δανάη" στο δημοτικό σχολείο Ελάτης με τη συγγραφέα Χριστίνα Αλεξίου

Ευκαιρία: Πωλείται RedmiNote 9 από 159 ευρώ!!!

Ευκαιρία: Πωλείται RedmiNote 9 από 159 ευρώ!!!

Γεμιστά με ρύζι και αμπελόφυλλα

Γεμιστά με ρύζι και αμπελόφυλλα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd