TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με φέτα

Ιούλ 9, 2022
in Μαγειρική
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με φέτα
Share on FacebookShare on Twitter

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με φέτα

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με φέτα ….

Υλικά για 25 λουλούδια :

100 γρ. ανθότυρο

150 γρ. φέτα

1/2 πράσινη πιπεριά

μπόλικο φρέσκο δυόσμο

πιπερι

Υλικά για το κουρκούτι :

1 κούπα αλεύρι

2 αυγα

1 κούπα γάλα

αλατοπίπερο

Εκτέλεση :

Καθαρίζουμε τα λουλούδια μας από το στήμονα. Πλένουμε πολύ καλά και τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίζουν. Σε ένα μπολάκι βάζουμε το ανθότυρο την φέτα τριμμένη στο χέρι. τον δυόσμο και την πιπεριά ψιλοκομμένα και πιπεράκι. Τα ζυμώνουμε λιγάκι να ενωθούν οι γεύσεις. Γεμίζουμε περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού σε κάθε ανθό. ετοιμάζουμε το κουρκούτι. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί και βυθίζουμε τους γεμισμένους άνθους στο κουρκούτι. Τηγανίζουμε στην αρχή σε δυνατή φωτιά και μετά χαμηλώνουμε λιγάκι την ένταση της φωτιάς. Παίρνουμε από το κουρκούτι ένα ένα τον ανθό από το κουρκούτι και τον βάζουμε σε μπόλικο λάδι μέχρι να ροδίσουν από την μια πλευρά και γυρίζουμε και από την άλλη. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα ακουμπάμε για λίγη ώρα σε απορροφητικό χαρτί. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε κουρκούτι με μπύρα θα γίνουν πιο τραγάνα άλλα τραβάνε περισσότερο λάδι.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/  και στην σελίδαhttps://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ShareTweetShare

Related Posts

Χοιρινό με μοσχάρι σε γλυκόξινη σάλτσα
Μαγειρική

Χοιρινό με μοσχάρι σε γλυκόξινη σάλτσα

Οκτ 16, 2022
Μηλόπιτα
Μαγειρική

Μηλόπιτα

Οκτ 16, 2022
Μπουτάκια κοτόπουλο & χοιρινές λαιμού
Μαγειρική

Μπουτάκια κοτόπουλο & χοιρινές λαιμού

Οκτ 15, 2022
Μηλόπιτα κέικ
Μαγειρική

Μηλόπιτα κέικ

Οκτ 15, 2022
Τριφτή μηλόπιτα
Μαγειρική

Τριφτή μηλόπιτα

Οκτ 14, 2022
Γλυκόξινο κοτόπουλο
Μαγειρική

Γλυκόξινο κοτόπουλο

Οκτ 14, 2022
Next Post
Δριτσέλη : Πάγωσαν κυριολεκτικά μπροστά στις οθόνες τους οι ελεύθεροι επαγγελματίες

Δριτσέλη : Πάγωσαν κυριολεκτικά μπροστά στις οθόνες τους οι ελεύθεροι επαγγελματίες

Σήμερα Γιορτάζουν

Σήμερα Γιορτάζουν

Σαν σήμερα 9 Ιουλίου

Σαν σήμερα 9 Ιουλίου

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd