TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Κολοκυθάκια γεμιστά με πράσα και μανιτάρια

Ιούλ 14, 2022
in Μαγειρική
Κολοκυθάκια γεμιστά με πράσα και μανιτάρια
Share on FacebookShare on Twitter

Κολοκυθάκια γεμιστά με πράσα και μανιτάρια

Υλικά:
6 στρογγυλά κολοκυθάκια
1/2 κεσεδάκι φρέσκα μανιτάρια ψιλοκομμένα
2 πράσα ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ξερό χοντροκομμένο
1 χούφτα άνηθο ψιλοκομμένο
1 χούφτα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
λίγο δυόσμο
9 κ.γ. ρύζι Καρολίνα
2 καρότα ψιλοτριμμένα
1/2 ποτηράκι ελαιόλαδο για την γέμιση
1/2 για την κατσαρόλα
1 ποτηράκι ζωμό λαχανικών
Αυγολέμονο
2 λεμόνια
2 αυγα
1 κγ κορν φλάουρ
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κολοκυθάκια μας και κρατάμε την ψίχα από τα δυο κολοκυθάκια και τα ψιλοκόβουμε να τα προσθέσουμε στην γέμιση.
Κόβουμε ένα καπάκι από τα κολοκυθάκια και με ένα κουταλάκι τα ανοίγουμε προσεχτικά να μην μας τρυπήσουν.
Ετοιμάζουμε την γέμιση σε ένα τηγάνι.
Σοτάρουμε τα πράσα με το ξερό κρεμμύδι και τα μανιτάρια.
ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά τον ζωμό και μισό ποτηράκι νερό.
Στρώνουμε στην κατσαρόλα τα κολοκυθάκια να μην έχουν κενά και μας γυρίσουν στο βράσιμο, αν θέλετε βάζετε και λίγες πατάτες στα κενά που υπάρχουν.
Γεμίζετε τα κολοκυθάκια σας αφήνοντας ένα δαχτυλάκι κενό από πάνω για να έχει χώρο να φουσκώσει το ρυζάκι.
Βράζουμε 2 ποτήρια νερό και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα μαζί με το λάδι και μπόλικο αλατοπίπερο.
Τα βάζετε σε χαμηλή φωτιά να σιγοβράσουν.
Όταν είναι έτοιμα κάνετε το αυγολέμονο.
Χτυπάτε τ’ αυγα ολόκληρα.
Προσθέτετε το λεμόνι με το κορν φλάουρ και σιγά σιγά όσο περισσότερο ζουμάκι μπορείτε να βγάλετε από την κατσαρόλα.
Περιχύνετε το φαγάκι σας κουνώντας την κατσαρόλα δεξιά αριστερά για λιγάκι και αφηνετε για μισή ωρίτσα.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/  και στην σελίδαhttps://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μυζηθρόπιτες
Μαγειρική

Μυζηθρόπιτες

Απρ 25, 2025
Αλμυρά μπισκοτάκια
Μαγειρική

Αλμυρά μπισκοτάκια

Απρ 24, 2025
Μηλόπιτα στο τηγάνι
Μαγειρική

Μηλόπιτα στο τηγάνι

Απρ 24, 2025
Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα
Featured

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα

Απρ 23, 2025
Μπουγάτσα
Μαγειρική

Μπουγάτσα

Απρ 23, 2025
Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης
Μαγειρική

Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης

Απρ 23, 2025
Next Post
Βιταμίνη Β12: Πού βοηθάει και τι προσφέρει στον οργανισμό – Συμπτώματα ανεπάρκειας

Βιταμίνη Β12: Πού βοηθάει και τι προσφέρει στον οργανισμό – Συμπτώματα ανεπάρκειας

Απρόσμενες συνήθειες που δεν φαντάζεστε πόσο συρρικνώνουν το σπλαχνικό λίπος

Απρόσμενες συνήθειες που δεν φαντάζεστε πόσο συρρικνώνουν το σπλαχνικό λίπος

Cheese cake

Cheese cake

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd