TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Uncategorized

Κολοκυθάκια γεμιστά “αλλιώς”

Οκτ 20, 2018
in Uncategorized
Κολοκυθάκια γεμιστά “αλλιώς”
Share on FacebookShare on Twitter

Κολοκυθάκια γεμιστά “αλλιώς” …

Υλικά

2 κολοκυθάκια μεσαίου μεγέθους

200 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο

1 μεγάλο κρεμμύδι

1 πιπεριά κόκκινη

1 σκελίδα σκόρδο

200 γραμμάρια φέτα πικάντικη

150 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο

3 παράτες μικρές κομμένες φέτες και περασμένες από το τηγάνι ελαφρά με ελαιόλαδο

ελαιόλαδο για το ψήσιμο

Υλικά για το σερβίρισμα :

γιαούρτι

φρέσκο-τριμμένο αλάτι

χρωματιστούς κόκκους πιπέρι

Εκτέλεση:

Περνάω από το μπλέντερ το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά να λιώσουν. Αδειάζω τα κολοκυθάκια, τα αλατιζω και τα περνάω από το τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και τα αφήνω στην άκρη.  Ψιλοκόβω τη σάρκα από τα κολοκυθάκια. Σε ένα τηγάνι με βαρύ πάτο βάζω ελαιόλαδο και τσιγαρίζω το κιμά, το κρεμμύδι με το σκόρδο και την πιπεριά που εχω περάσει από το μπλέντερ, την ψιλοκομμένη σάρκα από τα κολοκυθάκια και το μπέικον.  Προσθέτω αλατοπίπερο.  Όταν είναι έτοιμα τρίβω τη φέτα και τα ανακατεύω όλα μαζί να ενσωματωθούν καλά. Γεμίζω τα άδεια κολοκυθάκια καλά. Τα βάζω σε ταψί με τις πατάτες που έχω φέτες και τηγανισμένες ελαφρά. Περιχύνω με έξτρα ελαιόλαδο πάνω και ψήνω στους 200°¢ για 35-40 λεπτά. Σε ένα μπολ ανακατεύω 4 κουταλιές γιαούρτι με λίγο από το λάδι που άφησε το φαγητό στο ταψί, να πάρει μορφή λείας κρέμας.  Πασπαλίζω με φρεσκοτριμμένο αλάτι και πιπέρι από τους χρωματιστούς κόκκους.

Σημείωση: Επειδή η γέμιση που έκανα περίσσεψε γέμισα και δύο πιπεριές δίπλα .

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Καρανικόλα.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Η Μαρίνα Κοντοτόλη στην τελετή αποφοίτησης του Γενικού Εσπερινού Λυκείου Τρικάλων
Uncategorized

Η Μαρίνα Κοντοτόλη στην τελετή αποφοίτησης του Γενικού Εσπερινού Λυκείου Τρικάλων

Ιούν 30, 2025
Ρεύμα: Πτώση στις τιμές Φεβρουαρίου – Ποιο είναι το εύρος των τιμών στα τιμολόγια
Uncategorized

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος για την ερχόμενη εβδομάδα

Ιούν 21, 2025
Με το Θανάση Λάλα συναντήθηκε ο Νίκος Σακκάς
Uncategorized

Με το Θανάση Λάλα συναντήθηκε ο Νίκος Σακκάς

Ιούν 17, 2025
Επεκτείνονται τα έργα ασφαλτόστρωσης στο Δροσερό Τρικάλων
Uncategorized

Επεκτείνονται τα έργα ασφαλτόστρωσης στο Δροσερό Τρικάλων

Ιούν 17, 2025
Σοκ στον Βόλο με 37χρονο – Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα του στο μπάνιο
Uncategorized

Τρίκαλα: Μητέρα και γιος εντοπίστηκαν νεκροί στο σπίτι τους

Ιούν 8, 2025
Ξεκλειδώνει η λειτουργία του Γηροκομείου Καλαμπάκας – Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων με τον Υφυπουργό Υγείας
Uncategorized

Ξεκλειδώνει η λειτουργία του Γηροκομείου Καλαμπάκας – Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων με τον Υφυπουργό Υγείας

Ιούν 3, 2025
Next Post
Σχολικό άγχος: Πώς εκδηλώνεται και ποιοι οι τρόποι διαχείρισής του;

Σχολικό άγχος: Πώς εκδηλώνεται και ποιοι οι τρόποι διαχείρισής του;

Αυτές είναι οι τροφές που αποτελούν τα τέλεια καθαριστικά για το σπίτι

Αυτές είναι οι τροφές που αποτελούν τα τέλεια καθαριστικά για το σπίτι

Αλκοόλ: Πώς επηρεάζει την επιδερμίδα και πόσο διαρκεί η επίδρασή του

Αλκοόλ: Πώς επηρεάζει την επιδερμίδα και πόσο διαρκεί η επίδρασή του

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd