TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Κολοκυθάκια γεμιστά «αλλιώς»

Ιούλ 19, 2022
in Μαγειρική
Κολοκυθάκια γεμιστά «αλλιώς»
Share on FacebookShare on Twitter

Κολοκυθάκια γεμιστά «αλλιώς»

Υλικά

2 κολοκυθάκια μεσαίου μεγέθους

200 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο

1 μεγάλο κρεμμύδι

1 πιπεριά κόκκινη

1 σκελίδα σκόρδο

200 γραμμάρια φέτα πικάντικη

150 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο

3 παράτες μικρές κομμένες φέτες και περασμένες από το τηγάνι ελαφρά με ελαιόλαδο

ελαιόλαδο για το ψήσιμο

Υλικά για το σερβίρισμα :

γιαούρτι

φρέσκο-τριμμένο αλάτι

χρωματιστούς κόκκους πιπέρι

Εκτέλεση:

Περνάω από το μπλέντερ το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά να λιώσουν. Αδειάζω τα κολοκυθάκια, τα αλατίζω και τα περνάω από το τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και τα αφήνω στην άκρη.  Ψιλοκόβω τη σάρκα από τα κολοκυθάκια. Σε ένα τηγάνι με βαρύ πάτο βάζω ελαιόλαδο και τσιγαρίζω το κιμά, το κρεμμύδι με το σκόρδο και την πιπεριά που έχω περάσει από το μπλέντερ, την ψιλοκομμένη σάρκα από τα κολοκυθάκια και το μπέικον.  Προσθέτω αλατοπίπερο.  Όταν είναι έτοιμα τρίβω τη φέτα και τα ανακατεύω όλα μαζί να ενσωματωθούν καλά. Γεμίζω τα άδεια κολοκυθάκια καλά. Τα βάζω σε ταψί με τις πατάτες που έχω φέτες και τηγανισμένες ελαφρά. Περιχύνω με έξτρα ελαιόλαδο πάνω και ψήνω στους 200°¢ για 35-40 λεπτά. Σε ένα μπολ ανακατεύω 4 κουταλιές γιαούρτι με λίγο από το λάδι που άφησε το φαγητό στο ταψί, να πάρει μορφή λείας κρέμας.  Πασπαλίζω με φρεσκοτριμμένο αλάτι και πιπέρι από τους χρωματιστούς κόκκους.

Σημείωση: Επειδή η γέμιση που έκανα περίσσεψε γέμισα και δύο πιπεριές δίπλα .

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Καρανικόλα

ShareTweetShare

Related Posts

Γλυκό κουταλιού φράπα
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού φράπα

Οκτ 8, 2022
Κότα στην λαδόκολλα
Μαγειρική

Κότα στην λαδόκολλα

Οκτ 7, 2022
Γλυκό του κουταλιού κυδώνι
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού κυδώνι

Οκτ 7, 2022
Εξοχικό x3
Μαγειρική

Εξοχικό x3

Οκτ 6, 2022
Γλυκό του κουταλιού κυδώνι (κόκκινο)
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού κυδώνι (κόκκινο)

Οκτ 6, 2022
Τυροκουλούρες
Μαγειρική

Τυροκουλούρες

Οκτ 5, 2022
Next Post
Ωτίτιδα στα μωρά: Αίτια, συμπτώματα και θεραπεία

Ωτίτιδα στα μωρά: Αίτια, συμπτώματα και θεραπεία

Συναυλία για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Απ. Καλδάρα στο Πάρκο Ματσόπουλου

Συναυλία για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Απ. Καλδάρα στο Πάρκο Ματσόπουλου

Χορήγηση 9 υποτροφιών για σπουδές σε Mediterranean College και ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Χορήγηση 9 υποτροφιών για σπουδές σε Mediterranean College και ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter

Facebook

Facebook

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές 2019
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd