Υλικά:
- 15 κολοκυθάκια
- 15 σκελίδες σκόρδο
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- μία κόκκινη καυτερή πιπεριά
- φέτα
- μία πράσινη πιπεριά μεγάλη
Εκτέλεση :
- Καθαρίζουμε πλένουμε και κόβουμε τα κολοκύθια στα δύο στο μάκρος σαν βαρκούλες. Τα τοποθετούμε σε ταψί που να μπορεί να σκεπαστεί και τα χαράζουμε πάλι στο μάκρος.
- Τρίβουμε το σκόρδο στον τρίφτη και βάζουμε στη σχισμή σε όλα τα κολοκύθια. Ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι και λίγο λάδι σε όλα.
- Βάζουμε το ταψί σκεπασμένο στο φούρνο να ψηθούν για 15 λεπτά.
- Ετοιμάζουμε μίγμα με τριμμένη φέτα ψιλικομμένη πιπεριά πράσινη και την καυτερή. Απλώνουμε το υλικό πάνω στα κολοκυθάκια και ρίχνουμε λάδι σε όλα.
- Ψήνουμε σκεπασμένα για άλλη μισή ώρα.
Αν θέλουμε μπορούμε πάνω στη φέτα να στρώσουμε και φέτες ντομάτας.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε ο ξενώνας “Μαργαρίτα”.