Κίνηση, χάρη, ρυθμός, χρώματα… Εντυπωσιακό θέαμα στην καλοκαιρινή γιορτή της σχολής χορού Μελίνας Τσόγκα

Κίνηση, χάρη, ρυθμός, χρώματα… Με αυτές τις λέξεις θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος την καλοκαιρινή παράσταση της σχολής χορού Μελίνας Τσόγκα που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 26 Ιουνίου, στη Σουίτα.

Οι χορεύτριες της σχολής έδωσαν ένα εντυπωσιακό θέαμα με την άψογη εκτέλεση των χορογραφιών. Το χειροκρότημα ήταν η μικρότερη ανταμοιβή για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλο το χρόνο μαζί με τη δασκάλα τους Μελίνα Τσόγκα μέχρι να φτάσουν στο τέλειο αποτέλεσμα που παρουσίασαν στην καλοκαιρινή παράσταση.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ένα πλούσιο ρεπερτόριο κλασικού και σύγχρονου χορού, κάρακτερ, ζούμπα που εκτέλεσαν άψογα οι χορεύτριες της σχολής. Χορογραφίες που όλη τη χρονιά δούλεψαν μαζί με τη δασκάλα τους και παρουσίασαν στο κοινό στην καλοκαιρινή γιορτή.

Οι μικρές χορεύτριες, κορίτσια προσχολικής ηλικίας, εντυπωσίασαν με το νάζι και το σκέρτσο τους, ενώ οι μεγαλύτερες καταχειροκροτήθηκαν για την απόδοσή τους.

Στο τέλος της παράστασης η Μελίνα Τσόγκα, ευχαρίστησε  όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και συγκινημένη ευχήθηκε στις μαθήτριές της καλό καλοκαίρι.