Κεκάκια χελωνονιτζάκια

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. φαρίνα
250 γρ. βούτυρο τύπου ( βιταμ)
350 γρ. ζάχαρη
2 αυγά
200 γρ. γάλα
150 γρ. χυμο πορτοκαλιού
1 βανίλια
Ξύσμα από το πορτοκάλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, προσθέτουμε την ζάχαρη και χτυπάμε έως ότου ασπρίσει.
Μόλις είναι έτοιμο, ρίχνουμε τα αυγά, τον χυμό, το γάλα, το ξύσμα, την βανίλια και ανακατεύουμε καλά.
Περνουμε τα ειδικά χαρτάκια για κεκακια και τα βάζουμε στην θήκη τις φόρμας.
Ρίχνουμε μια κουτάλια σούπας στο καθένα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φουρνο, στους 180c για 20 λεπτά.

Οταν κρυώσουν τα περνάμε με ζαχαροπαστα ή οτι άλλο μας αρεσει.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Παναγιώτα Μακρή, τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ Cooking Tips’ Παναγιωτα Μακρη  : ttps://www.facebook.com/Cooking-Tips-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B7-401556470038863/).