Κέικ…
Υλικά :
250 γρ. βούτυρο
1 φαρίνα 500γρ.
2 κούπες ζάχαρη 440 γρ. ή αν θέλετε λιγότερο μιάμιση κούπα μπορείτε να βάλετε
4 αυγά
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκαλι
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε στο μίξερ το βούτυρο , τη ζάχαρη και τα αυγά και μετά προσθέτουμε εναλλάξ τη φαρίνα , το ξύσμα και τον χυμό. Βάζουμε το μείγμα σε ένα τσέρκι ή φόρμα του κέικ λαδωμένα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 1 περίπου ωρα.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.