Καρβέλι γεμιστό με αρνάκι

Καρβέλι γεμιστό με αρνάκι…

Υλικά
1 μεγάλο καρβέλι
1 500 με 2 κιλά αρνάκι μπούτι ξεκοκαλισμένο σε μερίδες
4 μέτριες πατάτες τηγανιτές σε χοντρές ροδέλες
1 ποτήρι ντοματοπολτό
3 κρεμμύδια χοντροκομμένα
4-5 σκελίδες σκόρδο
2 ξύλα κανέλα
μπόλικο μπαχάρι σε κόκκους
3 φύλλα δάφνης
200 γρ. κίτρινη μοτσαρέλα
ελαιόλαδο
αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Πλένουμε και στραγγίζουμε το αρνάκι.
Βάζουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο να κάψει.
Σοτάρουμε το αρνάκι και προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο χοντροκομμένα.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα μπαχαρικά, την ντομάτα και νεράκι.
Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να είναι μαλακό το κρεατάκι μας.
Χαράζουμε το καρβέλι γύρο γύρο και αφαιρούμε την ψίχα.
Τηγανίζουμε τις πατάτες και τις αραδιάζουμε στα πλαϊνά και στον πάτο του καρβελιού.
ρίχνετε αλατοπίπερο.
Όταν είναι έτοιμο το κρεατάκι μας το στρώνουμε πάνω από τις πατάτες και από πάνω σκεπάζουμε με την μοτσαρέλα.
Αν θέλετε δεν βάζετε τις πατάτες.
Βάζουμε το καρβέλι σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.Καλή επιτυχία.Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).