Κάλεσμα Συνδικάτων για το συλλαλητήριο στα Τρίκαλα

Κάλεσμα Συνδικάτων: ¨Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών¨

                                        ¨Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων¨

                                         Ιδιωτ. Υπαλ/λων      Ν. Τρικάλων

 

 

ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 7.00 μ.μ. ΠΛ. ΡΗΓΑ ΦΑΙΡΕΟΥ

 

Τα Συνδικάτα ¨Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών¨ και των ¨Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων¨, ¨Ιδιωτ. Υπαλ/ληλων¨  με τις αποφάσεις των Ομοσπονδιών μας  όπου μαζί με Συνδικάτα και Εργ. Κέντρα καλούν στα  Πανελλαδικά Συλλαλητήρια στις 13 Οκτώβρη, απευθύνουν κάλεσμα στα Σωματεία και τους εργαζόμενους του Ν. Τρικάλων,  να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που οργανώνουμε την Τρίτη 13 Οκτώβρη και ώρα 7.00 μ.μ. στην

ΠΛ. ΡΗΓΑ ΦΑΙΡΕΟΥ Τρικάλων.

Συνάδελφοι εργαζόμενοι.

Δυναμώνουμε τον αγώνα μας, ενώνουμε τη φωνή μας, με κλάδους, σωματεία, συλλόγους του λαϊκού κινήματος για να υπερασπιστούμε την υγεία και τα δικαιώματα μας.

Περνάμε στην αντεπίθεση για νέες κατακτήσεις.

 Το μήνυμά μας “Τώρα αγώνας μαζικός για την προστασία της υγείας του λαού και των δικαιωμάτων του”

Αυτό το μήνυμα χρειάζεται να φτάσει παντού σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε εργαζόμενο του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

          Αντί η κυβέρνηση να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία και την επιβίωση του λαού, προωθεί νέο χτύπημα των συλλογικών συμβάσεων.

          Αντί να προσλάβει δασκάλους, καθηγητές, εργαζόμενους στην καθαριότητα των σχολείων καταγγέλλει τους μαθητές που διεκδικούν τα αυτονόητα την ώρα που στοιβάζονται στα σχολεία κατά εκατοντάδες.

          Αντί να στελεχώσει τα δημόσια νοσοκομεία, Κ.Υ. & Δομές της Υγείας με γιατρούς  και υγειονομικούς και να επιτάξει τις ιδιωτικές μονάδες ΤΩΡΑ! παρουσιάζει ως “φάρμακο” ενάντια στην πανδημία την ανακύκλωση κρεβατιών, τις μετακινήσεις προσωπικού κλπ.

Η πολιτική της κυβέρνησης επίσπευσε το 2ο κύμα της πανδημίας, πέταξε στο καλάθι των αχρήστων τις θυσίες του λαού και μετέτρεψε τους χώρους δουλειάς, τα ΜΜΜ και τα σχολεία σε κέντρα διασποράς του ιού.

Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Έχουμε ήδη πληρώσει πολλά, δεν πρόκειται να πληρώσουμε ξανά την νέα κρίση τους

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα για προστασία της Υγείας, του εισοδήματος και των δικαιωμάτων μας. Το εργατικό κίνημα δεν τρομοκρατείται, δεν μπαίνει σε “γύψο”.

          Δίνουμε μαχητική απάντηση στις αντεργατικές πολιτικές με οργανωμένη απειθαρχία, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας..

          Καλούμε τα Συνδικάτα, Σωματεία να συνεδριάσουν, να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα με συνεδριάσεις Δ.Σ. ΚΑ συμμετοχής στο Συλλαλητήριο,  να φτάσει παντού το κάλεσμα.

          Καλούμε τους εργαζόμενους, τους Συνταξιούχους, τους νέους, τους αυτοαπασχολούμενους και τους φτωχούς αγρότες στο νομό μας,  να συμμετάσχουν στο πανεργατικό συλλαλητήριο την Τρίτη  στις 13 Οκτώβρη στην ΠΛ. ΡΗΓΑ ΦΑΙΡΕΟΥ στις 7.00 το απόγευμα.

Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος! Χαμένοι είναι οι αγώνες που δεν γίνονται.