Καφέ «Nest»… Ο ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν μια ανάσα από την καθημερινότητα στην ομορφιά της φύσης

Κάνοντας μια σύντομη απόδραση από την καθημερινότητα, κατευθυνθήκαμε στον Άγιο Βησσαρίωνα, στην Πύλη. Εκεί ανακαλύψαμε το “Nest”. Έναν ιδανικό χώρο για χαλαρές στιγμές που ήταν ακριβώς αυτό που ζητούσαμε.Μόλις λίγα λεπτά από το τοξωτό γεφύρι και την Πόρτα Παναγιά, καθώς και λίγα χιλιόμετρα από τον Μύλο των Ξωτικών και τους καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς, την Ελάτη και το Περτούλι, το “Nest” αποτελεί την ιδανική βάση για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν την ομορφιά της περιοχής.
Το “Nest” είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό καφέ. Είναι ένας χώρος που αγκαλιάζει τον επισκέπτη με τη μοναδική του αίσθηση ζεστασιάς και θαλπωρής. Απέναντι από τον Κόζιακα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια θέα που κόβει την ανάσα, ενώ απολαμβάνουν τον καφέ τους.
Εδώ οι ιδιοκτήτες του καφέ υποδέχονται τους επισκέπτες τους με χαμόγελα που αντικατοπτρίζουν τη φροντίδα και τη φιλοξενία τους και η εξυπηρέτηση είναι άψογη.
Ανοιχτό από νωρίς το πρωί έως το βράδυ, το “Nest” προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών – από εκλεκτό καφέ και λαχταριστά σνακ, μέχρι χειροποίητες λιχουδιές,αγαπημένα ροφήματα και χυμούς.
Πρόκειται για έναν μοντέρνο χώρο, διακοσμημένο με γούστο και προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο συνδυασμός του μοντέρνου design είναι σε τέλεια αρμονία με τη φύση και δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα που σας προσκαλεί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.
Η μαγευτική θέα προς το βουνό του Κόζιακα θα σας εντυπωσιάσει, ενώ ο εξωτερικός χώρος του καταστήματος προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για τις χαλαρές, ηλιόλουστες μέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στην υπέροχη αυλή του.
Είναι προφανές ότι το “Nest” δεν είναι απλώς ένα μέρος για καφέ, αλλά μια εναλλακτική πρόταση και μια εμπειρία που αξίζει να ζήσετε.
Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η φροντίδα στην εξυπηρέτηση, και η αγάπη για τη φυσική ομορφιά της περιοχής, κάνουν το “Nest” να ξεχωρίζει αφού οι απλές στιγμές μετατρέπονται σε αξέχαστες εμπειρίες. Εάν θέλετε μια ανάσα από την καθημερινή ρουτίνα και μια ευχάριστη αναζήτηση για όμορφες, ξεχωριστές στιγμές, το “Nest” είναι η τέλεια επιλογή.


Info

Nest coffee & more

Αγ. Βησσαρίων

ΤΗΛ. 2434-0-23547

Insta: _nest_coffee

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ